Як правильно підібрати Інтернет-провайдера під час навчання у Польщі?

6209
Facebook Twitter
Як правильно підібрати Інтернет-провайдера під час навчання у Польщі?

Дана стаття буде повністю присвячена врегулюванню ситуації з вибором провайдера, тому її варто прочитати всім поточним та потенційним студентам польських освітніх структур.

За даними GEMINUS, у жовтні 2018 року, 27,5 мільйона жителів Республіки Польща були активними користувачами Інтернету.

Найменша група, яка використовує мережу — це люди старше 65 років. Інше дослідження, проведене CBOS, вказує на групу жителів країни, які без винятку, на 100 відсотків є активними юзерами. Це люди у віці 18-24 років, тобто, в основному, студенти польських університетів. Без сумнівів, приїхавши до Польщі з метою придбання європейської кваліфікації, одним з побутових питань постає пошук відповідного Інтернет-провайдера. Зважаючи на це, дана стаття буде повністю присвячена врегулюванню подібної ситуації, тому її варто прочитати всім поточним та потенційним студентам польських освітніх структур.

Оптимальний варіант провайдера, який відповідає необхідним для студентів параметрам

Якщо орендується квартира на час навчання, попри те, самостійно або з кимось рівними частками, можна використовувати будь-яку ринкову пропозицію. До недавнього часу, як і на зараз, найкращим варіантом для студентів був UPC. На даний час, фахівці UP-STUDY рекомендують вдатися до послуг цього Інтернет-провайдера. Хоча у компанії немає спеціальної пропозиції для учнів освітніх структур, однак, дивлячись на ціну та параметри послуги, можна оцінити, що інтернет в UPC для студента буде ідеальним. На практиці, це не вимагає надання студентського посвідчення, а договір діє протягом 24 місяців. У разі вибору пропозиції, мова йде про швидку волоконно-оптичну інтернет-мережу до 250 Мбіт/с. Це максимальна швидкість інтернету з найвищим пакетом, вартість якого становить 69,99 злотих. Більш детальну інформацію про пропозицію можна знайти за адресою: https://www.upc.pl/internet/kup-internet/. Якщо житло орендується з трьома або чотирма колегами, тоді вартість може бути розділена порівну, та таким чином використання швидкого з'єднання буде коштувати близько 20 злотих на місяць. У разі, якщо з якихось причин не підійшла пропозиція від цього провайдера, можна розглянути варіанти послуг від NETIA.

Інтернет для студентів — критерії відбору

Підбираючи компанію, яка надає послуги доступу до інтернет- простору, варто врахувати, що кілька параметрів веб-служби мають відношення до студентів, а саме:

  • щомісячна вартість та можливі витрати на необхідні пристрої;
  • тривалість контракту;
  • швидкість завантаження та відправлення даних;
  • можливі обмеження;
  • наявність способів додаткової економії.

Пам'ятайте, що студенти зазвичай мають обмежений щомісячний бюджет, отже, економлять на тому, що можуть. Проте, краще облаштувати хороший доступ до високошвидкісного Інтернет-з'єднання, в якому дійсно є потрібна, оскільки, добрий зв'язок прискорить процес навчання.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що доступ до Інтернету не потрібен для всіх, але у випадку студентів, він виразно спрощує навчання. Самостійно обираючи провайдера, можна обійтися нижчими витратами навіть обираючи швидкий оптоволоконний інтернет, розділивши витрати на колег, котрі проживають з Вами. У будь-якому випадку, на сьогодні, найбільш оптимальним варіантом є UPC. Після нього, можна відзначити NETIA. Що стосується інших, вони мають або високу платню, або низьку швидкість, що не підходить як студентам польських ВНЗ, так і іншим жителям РП. Взагалі, до більшості ситуацій, з якими можна зіткнутися під час навчання, необхідно підготуватися завчасно, але, якщо трапилося щось непередбачене, студенти, що вступають з нашою компанією, завжди мають можливість звернутися за програмою UP-SUPPORT, де вони отримають кваліфіковану підтримку, у тому числі і щодо вибору інтернет-провайдера.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини