Інтернет у гуртожитках університетів Польщі. На що звернути увагу при виборі провайдера?

2908
Facebook Twitter
Інтернет у гуртожитках університетів Польщі. На що звернути увагу при виборі провайдера?

У статті ми розповімо про якість інтернету у гуртожитках, а також поділимося інформацією з приводу того, яким Інтернет-провайдером краще користуватися студентам польських ВНЗ під час навчання.

Число студентів в університетах Республіки Польща, в останні роки, не особливо змінилося, згідно з даними Центрального статистичного управління, оскільки корінні жителі їдуть до далеких країн для придбання кваліфікації, а абітурієнти з СНД та інших країн приїжджають до цієї держави щоб здобути якісний диплом. Зважаючи на це, показник з 2016 року не особливо змінився, та, можна сказати, що в освітніх структурах РП навчається трохи більш ніж 1,3 мільйона осіб. Це значна група, яка у першу чергу зацікавлена ​​в Інтернеті без обмежень, оскільки з допомогою стабільного доступу до мережі процес навчання буде куди більш динамічний. Однак, щоб використовувати таку послугу, потрібно мати можливість. У статті ми розповімо про якість інтернету у гуртожитках, а також поділимося інформацією з приводу того, яким Інтернет-провайдером краще користуватися студентам польських ВНЗ під час навчання.

У гуртожитку з дешевим інтернетом та безліччю проблем

Тут варто зазначити, що тільки 9% студентів можуть скористатися місцем у польських гуртожитках, які, до того ж, надають Інтернет сумнівної якості. Інші або мають орендувати квартиру або інший тип житла, тим самим вирішуючи питання з доступом самостійно.

Приїжджаючи з метою навчання до Польщі, деякі студенти як приватних, так і державних університетів поселяються до загальних жител. Великий плюс кімнати у гуртожитку — низька вартість. Зазвичай студент платить певну суму на місяць, яка не залежить від споживання електроенергії, води або газу. Інтернет часто доступний за невелику плату, але, на жаль, у служби, що надає послуги у подібні житла, є багато недоліків. Найбільш видимими з них є:

  • чекання доступу, навіть протягом декількох тижнів з початку навчального року;
  • обмеження на використання певних веб-сайтів, програм або доступу до портів;
  • адмін може бути заблокований за злочини, про які Ви були в курсі;
  • висока частота відмов;
  • у разі старих гуртожитків — необхідність підключення кабелю, що іноді вимагає витягування дуже довгого мережевого кабелю навіть через кімнати інших людей. Це робить доступність мережі, залежною від окремих осіб.

Якому провайдеру віддати перевагу студентам, під час навчання у польських університетах?

Найважливішими критеріями для студентів є: низька вартість, досить швидке з'єднання, ясні особливості та термін двостороннього договору, низькі витрати на пристрої, необхідні для підключення, відсутність всіляких обмежень та можливості додаткової економії. На сьогодні, як показує досвід фахівців UP-STUDY, а також зважаючи на цінову політику та спектр послуг, що надаються, ідеальним варіантом Інтернет-провайдера для студентів університетів Польщі є UPC. Його максимальний тариф з повним пакетом послуг обходиться у майже 70 злотих на місяць. Швидка волоконно-оптична інтернет-мережа до 250 Мбіт/с стане незамінним помічником у питаннях навчання та побуту. Варто зауважити, що наші співвітчизники, які вже тривалий час перебувають на навчанні у Польщі, поділилися з експертами UP-STUDY інформацією про те, що, наймаючи житло по декілька чоловік, плату за інтернет, як і інші послуги, можна розділити на всіх, тоді при високій якості та швидкості витрати будуть мінімальними.

Отже, перебуваючи на навчанні у Польщі потрібно подбати й про стабільний доступ до інтернету. Звичайно, у багатьох польських містах є вільні зони доступу у громадських місцях, але учням ВНЗ цього мало. Щоб максимально прискорити процес навчання, потрібно мати хороше Інтернет-з'єднання, та бажано за доступною вартості.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини