Куди піти працювати з дипломом Університету Гуманітарних Наук та Психології?

8026
Facebook Twitter
Куди піти працювати з дипломом Університету Гуманітарних Наук та Психології?

В цій статті ми піднімемо теми, які стосуються специфіки навчання в SWPS та подальшого працевлаштування після закінчення університету.

Університет Гуманітарних Наук та Психології в Познані був заснований в 2010 році та є одним з відомих приватних ВНЗ Польщі. Крім університету в Познані, існує ще 4 філії головного корпусу SWPS, який знаходиться у Варшаві. Щороку, понад 14 тисяч студентів з різних країн отримують якісну вищу освіту з 17 соціально-гуманітарних дисциплін. Крім того, університет з 2009 року має індивідуальне членство в Європейській Асоціації Університетів. Тому, в цій статті ми піднімемо теми, які стосуються специфіки навчання в SWPS та подальшого працевлаштування після закінчення університету.

Особливості навчання в познанському SWPS

Як і у всіх престижних університетах Польщі, викладачі філії в Познані приділяють велике значення, як теоретичним урокам, так і практичним заняттям. Програма навчання відповідає всім нормам міжнародного стандарту освіти, та запитам, які диктує сучасний європейський ринок праці. Викладачі, які розробили навчальну програму для SWPS, зробили ухил на індивідуальному навчанні, щоб розкрити потенціал та вміння кожного учня. Тому, студенти мають можливість брати участь в лекціях відомих фахівців в профільній області або допомагати в практичних заняттях заслуженим викладачам-практикам з Польщі, а також із-за кордону. Оскільки, система навчання SWPS націлена на міжнародні відносини, то іноземним студентам пропонується вивчати обрану спеціальність, як польською мовою, так і англійською. Але, варто звернути увагу, що навчання англійською мовою обійдеться студентові майже в два рази дорожче, ніж на польському. А також, вибір спеціальностей дуже обмежений.

Оскільки, цей інститут приділяє особливу увагу вивченню мов, то студент за час навчання може вивчити одну з 6 іноземних мов: англійську, німецьку, іспанську, арабську, норвезьку, шведську. На даний момент, університет є учасником відомих міжнародних програм обміну, таких як Atlantis, Erasmus Plus, Santander Universidades. А також, веде активну співпрацю з вищими навчальними закладами Китаю, США, Південній Кореї.

Працевлаштування з дипломом SWPS

Одним із впливових чинників, які роблять університет популярним серед польських та українських студентів, є високий рівень працевлаштування випускників за фахом. Уже на перших курсах ВНЗ пропонує студенту пройти оплачувані практики, які, згодом, стають основним місцем роботи та відмінним стартом для побудови кар'єрних сходів. Крім того, студенти після закінчення навчання, отримують дипломи, які мають офіційне визнання на території Європи, Китаю, Туреччини, США. Тому, для випускників SWPS відкривається можливість влаштуватися на високооплачувані посади не тільки в європейських країнах, а й інших закордонних держав. Також, при університеті є Центр Кар'єрного Розвитку, який допомагає в пошуку роботи за фахом, в організації співбесід та консультуванні випускників. Крім того, Познань, в якому знаходиться ВНЗ, є розвиненим містом в сфері міжнародних та торгових відносин з чисельністю населення приблизно 550 тисяч людей. Відповідно, місцеві компанії завжди мають потребу в молодих кваліфікованих фахівцях, які знають одну або кілька іноземних мов.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновок, що навчання в Університеті Гуманітарних Наук та Психології відкриває ряд переваг в подальшому працевлаштуванні студента. Оскільки, ВНЗ націлений на міжнародні відносини, то у випускників є всі шанси влаштуватися на престижні посади, які пропонує китайський, американський, європейський, вітчизняний ринок праці. Крім того, під час навчання студенти отримують всебічні знання та необхідні навички для побудови успішної кар'єри.Для того, щоб вибрати найкращий для Вас напрямок, варто звернутися до фахівців UP-STUDY, які, з урахуванням всіх Ваших побажань, підберуть ідеальну спеціальність та допоможуть в інших питаннях, що стосуються навчання в даному ВНЗ.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини