Як організувати поїздку до Берна, щоб вона не була витратною?

1850
Facebook Twitter
Як організувати поїздку до Берна, щоб вона не була витратною?

Побувавши у сусідніх до Польщі державах, багато хто поспішає розширити географію подорожей, та одним з пунктів призначення обов'язково стане Берн, про пам'ятки якого ми розповімо у статті.

Безсумнівно, велика частина жителів планети подорожують у молодому віці, оскільки кров кипить у жилах, присутня жага пізнати щось нове, познайомитися з іншою культурою, традиціями, побутом, завести друзів з інших держав, а також, іноді, відкрити раніше недоступні можливості. Саме зважаючи на перераховані двигуни, студенти різних країн так сильно поспішають об'їздити якомога більше незвіданих куточків. Варто помітити, що українці все частіше прагнуть отримувати диплом про вищу освіту в університетах Республіки Польща, та саме перебуваючи на навчанні, у вільний від занять час, вони планують та здійснюють поїздки до різних країн. Побувавши у сусідніх до Польщі державах, багато хто поспішає розширити географію подорожей, та одним з пунктів призначення обов'язково стане Берн, про пам'ятки якого ми розповімо у статті.

Що подивитися у швейцарській столиці, щоб розширити власні горизонти?

Подорожі — важлива частина життя кожної людини, оскільки, як це не дивно, саме в інших країнах ми можемо більш ґрунтовно зрозуміти себе, ясніше побачити власні потреби та визначити глобальні цілі. У такому випадку, чому ж у першу чергу приділити увагу, приїхавши до міста Берна, що розташувалося на річці Арі, яке налічує 9 століть історії. Спочатку, фахівці UP-STUDY рекомендують ознайомитися з тими місцями, що залишилися з незапам'ятних часів, а саме відправитися до Альтштадте — старе місто, в якому збереглися будівлі середньовіччя. Серед них у всіх відвідувачів буде можливість помилуватися Französische Kirche (французька церква) та вежею Цітглогге зведених у XIII столітті, а також іншими не менш привабливими будівлями. Далі, варто оглянути наступні примітні місця:

1. Бернський собор, який є яскравим представником пізньої готики. Також він має звання найстарішого храму країни. Його зовнішнє оздоблення не поступається внутрішній красі, яка крім вітражних картин та неперевершеного різьблення по дереву, представлена ​​зображенням сцени «Страшного суду».

2. Ведмежа яма. Любов бернців до ведмедів просто зашкалює, тому не дивно, що у місті знайшлося місце для живих клишоногих. Це місце є парком відкритого типу, де під час пішої прогулянки можна подивитися, як живуть ведмедики у практично природному середовищі.

3. Будинок-музей Альберта Ейнштейна у Берні. Скромний службовець патентного бюро, але водночас практично засновник сучасної науки фізики, а також автор теорії відносності — Albert Einstein, протягом двох років проживав на вулиці Крамгассе у столиці Швейцарії, а тепер там організований музей на його честь.

Як відвідати Берн польським студентам, щоб не сильно витратитися?

Хоча відстань від Варшави до Берна не настільки велика, всього трохи більш ніж 1300 км, все ж подолати повітрям проблематично, оскільки тільки дві авіакомпанії мають рейси у даному напрямку, та, дуже часто, вони з пересадкою. У такому випадку, головним правилом економії стане завчасне придбання квитка, хоча б за 4-5 місяців до запланованої дати відвідування, а також постійний моніторинг сайтів дешевих перевізників. Мінімальна вартість авіаквитка складе 90 євро, водночас як може досягати майже трьохсот євро в обидва боки. Є також можливість відправитися у подорож поїздом, але в Європі вони навряд чи можуть розцінюватися як дешевий вид транспорту. Також, щоб не нести зайвих витрат, варто вибрати проживання у хостелі, адже крім як залишити речі, прийняти душ та переночувати під дахом, інше не стане у пригоді під час подорожі.

Отже, Берн, як і інші європейські столиці, має пам'ятки як сучасності, так і минулих часів. Кожен турист зможе знайти тут щось до душі. Щоб поїздка була максимально економною, варто придбати квитки заздалегідь, а також не особливо витрачатися на житло, адже ніхто не планує проводити у номері готелю багато часу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини