Як для студента облаштувати квартиру у Польщі дешево?

2166
Facebook Twitter
Як для студента облаштувати квартиру у Польщі дешево?

Вам цікаво, як дешево облаштувати кімнату або квартиру для студента? Прочитайте статтю перед початком пошуку та облаштування орендного житла.

Тільки у 2019 році, в університети Республіки Польща вступило близько сорока відсотків наших співвітчизників. Поки не відомі цифри 2020 року, але, за прогнозами експертів, вони не будуть зменшуватися. Оскільки відомо, що як приватні, так і державні польські університети, які мають гуртожитки, здатні забезпечити місцем проживання лише 9% студентів, закономірно, що решті необхідно розв'язати дане питання. Після пошуку недорогого житла, часто виникає необхідність привести його у порядок. Вам цікаво, як дешево облаштувати кімнату або квартиру для студента? Прочитайте статтю перед початком пошуку та облаштування орендного житла.

Нелегке завдання, ще більш складний вибір

Пошук квартири або кімнати у Польщі для студентської кишені — непросте завдання. На додаток до суворого дотримання узгодженого бюджету потрібно враховувати також розташування квартири (недалеко від центру та університету), наявність громадського транспорту та магазинів — це особливо важливо, якщо Ви не знаєте місто, в якому маєте намір жити та отримувати кваліфікацію або навіть бажаєте поєднувати навчання з роботою. Щорічно, коли наближається початок навчального року, можна знайти у мережі безліч оголошень про оренду квартир та кімнат для студентів, але з них мало хороших варіантів, особливо щодо цінової політики. Найбільш хорошим часом для пошуку квартири для оренди у Польщі є травень-червень, коли молоді люди, які вже отримали кваліфікацію відправляються додому, щоб відпочити та набратися сил перед початком роботи. Якщо все ж Ви не мали можливості зайнятися питанням проживання завчасно, не турбуйтеся,

тому що є дешевші способи швидко та ефективно змінити зовнішній вигляд практично будь-якого інтер'єру. Зрештою, обставини, в яких людина перебуває щодня, значно впливають на настрій та мотивацію.

Гарна квартира для студента — це можливо!

Попри те, в якому стані була орендована квартира, якщо вона дісталася за прийнятною платою, її можна обжити та зробити своє затишне гніздечко. Ось поради про те, як швидко та недорого змінити зовнішній вигляд місця, яке не видається приємним, але підійшло в інших планах. Однак, перш ніж використовувати їх, необхідно прийти до згоди з власником квартири щодо внесення деяких змін, адже не варто через дірки у стіні або пофарбованих у гостьовій кімнаті стін, втратити заставу або отримати конфлікт. В іншому, можна внести наступні корективи:

  • для некрасивих старих меблів — настінного блоку, який пам'ятає 70-ті роки, можна використовувати покриття фотошпалерами. Меблі також можуть бути перефарбованими (ми рекомендуємо універсальний білий);

  • для непривабливої ванної або кухні — перефарбувати її! На ринку багато фарб, які міцні т коштують близько 130 злотих. Якщо Ви орендуєте житло з іншими студентами, розбивши суму на всіх, ціна цієї метаморфози не буде високою;
  • на пошкодженій підлозі — можна постелити лінолеум, гумоліт або шматок килима. У таких магазинах, як Leroy Merlin, Ви можете отримати все за дуже низькими та привабливими цінами;
  • магія аксесуарів — кімнати можуть бути повністю змінені з розумними, але невеликими штрихами. Придбайте нові штори, абажур, килимок, повісьте плакат контрастного кольору. Кожен куточок виглядає краще у тонкому освітленні, яке дають модні бавовняні кульки, а у більш дешевій версії навіть ялинкові вогні в однорідному кольорі.

Підбиваючи підсумки, варто особливо підкреслити, що крім затишку та ціни, необхідно пам'ятати й подбати про хороше, постійне підключення до Інтернету! Без цього, Ви не зможете повноцінно вчитися. Також, фахівці UP-STUDY нагадують, що ті абітурієнти, які вступають з нашою компанією, можуть розраховувати на безкоштовний підбір житла, з хорошими умовами та за низькими цінами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини