ISAGA 2019 — інформація про конференцію

6556
Facebook Twitter
ISAGA 2019 — інформація про конференцію

Університет Леона Козмінського (Akademia Leona Koźmińскіего) організовує ювілейний 50-й випуск міжнародної конференції ISAGA (Міжнародна Асоціація симулятор та Ігор). Більш детально у нашому огляді!

Університет Леона Козмінського (Akademia Leona Koźmińскіего) організовує ювілейний 50-й випуск міжнародної конференції ISAGA (Міжнародна Асоціація симулятор та Ігор). Тема святкового видання: ігри та симуляції з різних областей протягом останніх п'яти десятиліть. Дану подію варто відвідати локальним та іноземним студентом, спеціальності яких прямо або опосередковано пов'язані з тематикою конференції, оскільки буде шанс почерпнути багато корисних знань, та перейняти досвід бувалих фахівців галузі.

Основна інформація про подію

Конференція ISAGA — це щорічні збори любителів ігор та симуляторів з усього світу. Як і щороку, захід спрямований на зустріч з людьми зі світу ігор, у тому числі з індустрії ігор, фасилітації (розв'язання конфліктів) або ігрового дизайну. Ювілейний випуск стане можливістю вшанувати пам'ять видатних людей, які внесли свій вклад у розробку вищевказаних полів за останні півстоліття. Там будуть ретроспективи або панелі, які відносяться до спадщини спільноти ISAGA. Останні два дні конференції будуть присвячені майбутньому організації.

Кого вдасться зустріти у рамках події?

Серед запрошених спікерів буде шанс почути доповіді проф. д-ра Себастьяна Мейєрла — заступника декана Королівського технологічного інституту, проф. доктора Тошиюки Канеда з Нагойского технологічного

інституту, проф. доктора Іво Венцлера з Університету прикладних наук NHL Stenden University або Енн Коппенс — головного спеціаліста з геймифікація у компанії Gationification у Nation Ltd.

Що таке ISAGA (ИСАГА)?

ISAGA (Міжнародна Асоціація симулятор та Ігор) є однією з найстаріших спільнот у світі, що займаються іграми та симуляціями. Її походження сходить до сімдесятих років. Члени ISAGA володіють великими знаннями та досвідом у розробці та використанні симуляцій, ігр та пов'язаних з ними методів.

На конференції ISAGA зустрічаються три дисципліни: наука, мистецтво та ремесла. Основна увага приділяється систематичній, методологічно правильній оцінці ігрових та імітаційних методів. Конференція зачіпає важливі аспекти естетики та привабливості ігор, а також спрямована на розробку ключових елементів реального дизайну, проведення та сприяння експериментів, пов'язаних з іграми та симуляцією.

ISAGA 2019 Республіці Польща

За 50 років історії щорічна конференція ISAGA була організована у більш ніж 30 країнах, майже на всіх континентах. Цього року видання стане одним з подій, що супроводжують століття встановлення дипломатичних відносин між Польщею та Японією.

Почесними патронами заходу є: Національний центр досліджень та розробок, мер столиці — Варшави, а також міністерство закордонних справ.

Організатор — Центр симуляції, ігор та геймифікація університету Козмінського (CSGG).

Додаткова інформація та реєстрація: http://bit.ly/ISAGA_50_edycja_konferencji_AL.

Короткий огляд програми

П'ятиденний марафон розпочнеться 26.08. 2019 о 8.00 зі старту реєстрації. Після всіх вступних промов, особливу увагу потрібно звернути на заняття зі стимуляції та ігрові треки:

  • Інтерактивний ігровий дизайн для розвитку колективної стійкою критичної інфраструктури.
  • Чи може завіса неуцтва створити консенсус? Якісний аналіз з використанням майданчика для ігор з похованням забруднених відходів.
  • Дизайн та розробка розрахованої на багато користувачів гри «Небезпека лиха від людини».

У перший день, втім, як і у наступні, буде дуже насичена програма. Для уточнення деталей та програми подальших днів, переходите за посиланням: http://www.isaga2019.com/index.php/programme/detailed-programe.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини