Кому варто вибирати спеціальність "Графічний дизайн"?

16961
Facebook Twitter
Кому варто вибирати спеціальність "Графічний дизайн"?

У даній статті ми розглянемо особливості спеціальності «Графічний дизайн», а також розповімо людям з яким складом розуму та характеру найбільш комфортно працювати у цьому річищі.

Там, де творчість тісно взаємодіє з логікою там народжується професія графічного дизайнера. Подібна спеціальність підходить людям, які прагнуть самовиражатися у різних проявах.

Як і будь-яке інше ремесло, професія графічного дизайнера вимагає багатьох років старанного навчання, щоб стати справжнім експертом своєї справи.

Поряд з ІТ-спеціальностями, «Графічний дизайн» має дуже високий рейтинг популярності та затребуваності як на локальному, так і на міжнародному ринку праці — 95%.

Це дозволяє студентам європейських ВНЗ бути впевненими у завтрашньому дні та своїй потенційній затребуваності.

У даній статті ми розглянемо особливості спеціальності «Графічний дизайн», а також розповімо людям з яким складом розуму та характеру найбільш комфортно працювати у цьому річищі.

Особливості професії та перспективи працевлаштування

Дана спеціальність передбачає досить широкий спектр рішення професійних завдань, тому вимагає отримання якісних знань та навичок. Суть графічного дизайну криється в умінні на високому рівні оформляти навколишнє середовище з допомогою графіки. Цей терен має кілька різних напрямків, серед яких:

— брендинг, ребрендинг та створення фірмового стилю;

— просторовий графічний дизайн;

— дизайн рекламних проектів;

— створення та розробка шрифтів (величина, читабельність, запам'ятовуваність);

— дизайн всередині всесвітньої павутини;

— дизайн проспектів, книг, журналів та іншої друкованої продукції.

На сьогодні, вибираючи навчання в одному із закладів вищої освіти Республіки Польща, студенти, які вважають за краще даний напрямок, будуть вивчати базові комп'ютерні та мультимедійні програми, форми та типи макетів. Їх навчають особливостям ілюстрування, колажів, основ маркетингу. Також, вони будуть вчитися розробляти стилістику фірм та продуктів, логотипи, шрифти, рекламну продукцію, буклети та найголовніше — вироблять свій індивідуальний професійний стиль дизайнера.

Висококваліфіковані дипломовані фахівці здатні працевлаштуватися на гідне місце роботи з конкурентною заробітною платою, а також, що зараз є частою практикою, працювати фрілансером, при цьому маючи стабільно високий дохід. Ще зі студентської лави, у багатьох учнів даного напрямку з'являються перші підробки, які дозволяють набути практичних навичок, та, нерідко, самостійно оплачувати навчання.

Кому підходить та де вчитися на графічного дизайнера?

Найбільш комфортно навчатися та працювати за даною професією людям, які люблять втілювати свої задуми у графічному вигляді, прагнуть до постійного навчання новим методикам та технологіям, добре розбираються у мистецтві, знають та вміють користуватися його прийомами.

Для того, щоб отримати відповідну освіту, фахівці UP-STUDY рекомендують віддати перевагу одному з наступних університетів:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві, де бакалаврат польською мовою обійдеться у 1450 євро за рік, водночас курс англійською мовою вимагає плати у 2500 євро.

2. Академія суспільних наук у Лодзі, де плата за навчальний рік становить 1143 євро.

З вищевикладеної інформації можна зробити висновок, що спеціальність «Графічний дизайн» дуже багатогранна та цікава. Вона дозволяє експертам сфери втілювати свої задуми у життя з допомогою графічного мистецтва, фантазії та нових технологій. Дипломовані фахівці з графічного дизайну дуже затребувані на локальному та міжнародному ринку праці, вони з легкістю реалізовують свій потенціал, та можуть розраховувати на високий рівень заробітної плати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини