Університет Леона Козмінського — кращий недержавний університет у Польщі!

8438
Facebook Twitter
Університет Леона Козмінського — кращий недержавний університет у Польщі!

Академія Леона Козмінського, яка є вищим навчальним закладом-партнером центру польської освіти UP-STUDY, знову опинилася у трійці кращих економічних структур у Польщі.

«Perspektywy» (Перспектива) — це довгоочікуваний академічний рейтинг університетів Республіки Польща. У ньому, навчальні структури країни оцінюються за різними критеріями, такими як: рівень інтернаціоналізації, якість освіти, викладацький та дидактичний персонал. Цього року Університет Козмінського знову отримав честь та звання одного з найкращих у категорії економічних ВНЗ.

Akademia Leona Koźmińskiego у рейтингу 2019 року

12 червня у Центральній сільськогосподарській бібліотеці у Варшаві відбувся ювілейний гала-концерт «Perspektywy 2019» — рейтингу, який оцінювали польські університети протягом 20 років. Академія Леона Козмінського, яка є вищим навчальним закладом-партнером центру польської освіти UP-STUDY, знову опинилася у трійці кращих економічних структур у Польщі. Протягом багатьох років університет займав одне з перших трьох місць у хорошій компанії інших гідних установ: Познанського економічного університету та Варшавської школи економіки.

У поточному випуску рейтингу, Козьмінський університет також отримав вдвадцяте, перше місце у категорії кращих недержавних ВНЗ.

Ректор Академії, професор Вітольд Білецький, коментуючи підсумки, підкреслив, що для нього та команди ВНЗ цей результат не став несподіваним, тому що вони вже звикли до першого місця. Проте, він зауважив, що академія має амбіції стати кращим економічним університетом. У них було перше місце у цій категорії рік тому, але у поточному виданні рейтингу воно перейшло до Економічного університету у Познані.

Крім того, ALK посів друге місце за рівнем інтернаціоналізації.

Рейтинг «Перспективи» оцінює більшість польських університетів (за винятком тих, які мають художній профіль). Умовою участі в рейтингу є право привласнювати докторський ступінь та наявність більш ніж 200 студентів денної форми навчання. Роблячи нотатки про ВНЗ, журі враховує такі критерії як престиж, випускники на ринку праці, інновації, науковий потенціал, наукова ефективність, умови освіти, а також інтернаціоналізація.

Топові спеціальності та вартість навчання в Академії Козмінського

Університет успішно функціонує більш ніж 20 років, готуючи конкурентоспроможних студентів до локального та міжнародного ринку праці. Перелік спеціальностей не дуже великий, але програми розроблені з урахуванням передових методик. Дослідження, які можуть задовольнити запити вимогливих абітурієнтів, доступні, як польською, так і англійською мовою. Пропонуються програми бакалаврату та післядипломної освіти. Кілька років поспіль у топі перебувають такі спеціальності: маркетинг, економіка, фінанси та бухгалтерський облік. Вартість залежить від ступеня та мови викладання, в середньому польськомовний бакалаврат обійдеться у 2500 євро на рік, англомовний — 1667-5214 євро.

ALK є одним з університетів-партнерів центру UP-STUDY.

Це означає, що українці, які бажають навчатися у даній структурі, мають можливість через будь-який з наших 28-ми представництв дізнатися актуальну інформацію, підібрати кращу для себе спеціальність, підготувати та передати документи, та стати її студентом.

Отже, Університет Леона Козмінського — європейський бізнес-ВНЗ, який займає почесні місця, як у рейтингу «Perspektywy», так і в інших престижних національних та міжнародних списках. Він навчає більш ніж 500 іноземних студентів, що допомогло йому досягти звання та зайняти 2 позицію у категорії «рівень інтернаціоналізації». Якщо Ви бажаєте бути зарахованим до лав його студентів, звертайтеся до представництв UP-STUDY. За допомогою наших фахівців процес вступу пройде без сучка та задирки.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини