InterRail pass — що це та чим може допомогти польським студентам?

6965
Facebook Twitter
InterRail pass — що це та чим може допомогти польським студентам?

Данна стаття зацікавить всіх любителів поїздок Європою, оскільки ми детально розповімо про принцип дії цього своєрідного проїзного.

Даний квиток — це найпростіший спосіб подорожувати у дивовижні місця Європи поїздом. Також є можливість вибирати глобальний пропуск Global Pass для поїздок до 30 європейських країн. Якщо ж є бажання відвідати лише одну державу, потрібно дивитися пропуск на одну країну, тоді Ви точно не переплатите. Цією пропозицією можуть скористатися всі жителі європейських країн, а також іноземці, які проживають на території Європи тривалий час, від 6 місяців. Таким чином, це безпосередньо стосується студентів польських установ вищої освіти, які є нерезидентами країни, наприклад, українців у ВНЗ РП, які прагнуть подорожувати за дешево. Стаття зацікавить всіх любителів поїздок Європою, оскільки ми детально розповімо про принцип дії цього своєрідного проїзного.

Як використовувати Interrail Pass?

З цим своєрідним квитком можна оглянути всю Європу переміщаючись залізницею. Фахівці UP-STUDY прагнучи роз'яснити опції Interrail Pass, звертають увагу на те, що він працює для того, щоб клієнти могли відправитися у дивну пригоду! Він доставляється прямо до порогу рекомендованим листом. Клієнт отримує пакет, що містить керівництво з інформацією про те, як використовувати проїзний, карту залізниці та, звичайно, сам Interrail Pass!

Як тільки він передається адресату, потрібно перевірити деталі, щоб переконатися, що вони вірні. Якщо у надрукованих деталях є будь-які помилки, Interrail Pass не буде дійсний для подорожей. У цьому випадку потрібно відправити його назад.

Interrail Pass дозволяє подорожувати національною залізницею 30 країн-учасниць, а також деякими поромними лініями. Повний список маршрутів можна знайти у путівнику Interrail Pass та на сайті.

Можна використовувати свій Interrail Global Pass, щоб зробити 1 вхідну та 1 вихідну подорож у межах своєї країни. За межами країни, де проживає власник такого квитка, можна зробити стільки подорожей, скільки є бажання.

Варто пам'ятати, що відправитися у першу подорож на поїзді можна у будь-який час після опівночі у перший день дії пропуску. Необхідно завершити свою останню подорож на поїзді до півночі в останній день дії пропуску.

Як відбувається виїзд та в'їзд по InterRail pass

Для початку, потрібно на сайті ввести вихідні та вхідні дати. Interrail Pass поставляється з щоденником подорожі, що включає поля дати для вихідної та вхідної поїздки. Якщо у Вас є Interrail Global Pass та Ви хочете подорожувати країною проживання, необхідно ввести ці дати. Це дасть право використовувати Interrail Global Pass у країні проживання у ці 2 дні.

Як і у всіх поїздках Interrail, які відбуваються, у щоденник відряджень необхідно вводити дані про майбутні поїздки за кордон та у зворотний бік. Якщо у Вас є гнучкий квиток, потрібно ввести ті ж дати у свій календар подорожей. День подорожі триває 24 години з опівночі до опівночі. У день подорожі є доступ до залізничної мережі, де діє Interrail Pass.

Як отримати додаткові переваги від Interrail Pass?

Отримання додаткових пільг можливо, серед них безкоштовні або пільгові поїздки на європейських автобусах та поромах. Безкоштовні пільги? Ці пільги вимагають використання дня поїздки, тому обов'язково вкажіть дату у календарі поїздки. Пільгові знижки: цією перевагою можна скористатися у будь-який час, навіть якщо були витрачені всі дні своїх подорожей. Просто переконайтеся, що поїздка відбувається під час дії пропуску.

Підсумовуючи, варто підкреслити, що з Interrail Pass можна об'їхати більшу частину Європи залізницею, причому з комфортом та на вигідних умовах. Для іноземців, що навчаються у Польщі, які не є уродженцями країн Європи — це справжнє відкриття. Якщо у Вас є бажання та можливість помандрувати, тоді вперед до незвіданих європейських країн зі своїм, підібраним з урахуванням особистих потреб, Interrail Pass.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини