III Національна конференція молодих дослідників гірських та полярних екосистем

4462
Facebook Twitter
III Національна конференція молодих дослідників гірських та полярних екосистем

Студентське наукове коло екологів Вроцлавського університету, Республіка Польща, сердечно запрошує студентів та аспірантів природничих наук та наук про Землю на третє видання Національної конференції молодих дослідників.

Студентське наукове коло екологів Вроцлавського університету, Республіка Польща, сердечно запрошує студентів та аспірантів природничих наук та наук про Землю на третє видання Національної конференції молодих дослідників гірських та полярних екосистем. Дане товариство вже набуло необхідного досвіду в організації такої події, та тепер з усією відповідальністю заявляє, що кожен з присутніх зможе знайти інформацію, корисну саме для нього. Якщо Ви бажаєте провести час у колі досвідчених експертів та однодумців, Вам точно варто відвідати цю національну конференцію.

Якщо Ви студент або аспірант установи вищої освіти Польщі, що працює з гірськими або полярними екосистемами, та хотіли б представити свої дослідження — це ідеальна подія для Вас! Забронюйте для себе вікенд у червні на конференції, яка проходить у самому серці Гігантських гір — Карпач, Польська Республіка.

Якщо Ви зараз подумали: «Науковий клуб екологів, екологічна станція... А я не еколог, чи підійде таке проведення часу?», врахуйте, що міждисциплінарність була однією з найбільш шанованих рис попередніх видань. Неважливо, навчаєтеся Ви у напрямку біології, екології, геології, географії, охорони навколишнього середовища або туризму — якщо дослідження, котрі проводяться, стосуються названих екосистем, не соромтеся підготувати п'ятнадцятихвилинну статтю. Щоб створити гідну тезу, в охочих є час на підготування та відправлення до 22.05.2019.

Цілі майбутньої конференції:

1. надання можливості молодим вченим продемонструвати результати досліджень у сфері природничих наук та наук про землю, що стосуються гірських та полярних екосистем;

2. презентація різноманітних дослідницьких питань, пов'язаних з гірським та навколишнім середовищем полярних регіонів від кордонів різних областей (від біології, геології, географії, туризму до захисту навколишнього середовища);

3. можливість обміну досвідом, дискусій та інтеграції молодих дослідників гірських та полярних екосистем.

Організаторами даної масштабної події є студентське наукове коло екологів, котре діє на кафедрі екології, біогеохімії та охорони навколишнього середовища Вроцлавського університету. Це наукове товариство об'єднує студентів, які цікавляться питаннями екології та охорони навколишнього середовища, зокрема біоіндикації хімічного забруднення навколишнього середовища.

До загальної уваги підкреслимо, що, якщо є охота, можна залишитися на ніч на станції імені Сторічка («Сторічка»). На веб-сайті заходу — konferencja.ekosystemy.uni.wroc.pl — потенційні учасники можуть знайти реєстраційну форму та абстрактний зразок, а також інформацію про те, як туди дістатися, та яким чином можна зв'язатися з організаторами.

Що стосується додаткової цінності конференції, Ви можете розраховувати на відмінну атмосферу, можливість об'єднання біля багаття та книжкові призи за кращі статті. Участь у конференції безкоштовна.

III Національна конференція молодих дослідників гірських та полярних екосистем відбудеться 7-9.06.2019 на екологічній станції «Сторічка» у Карпачі.

Організатори наполягають на тому, що не потрібно боятися продемонструвати результати проведених досліджень, якщо вони відповідають тим напрямкам, які будуть розглянуті під час події. Навіть якщо вони не закінчені, або Ви не повністю задоволені підсумками, варто написати коротку тезу, тоді з'явиться можливість вислухати думку досвідчених експертів, що дозволить зробити повніші висновки всього дослідження, або доповнити його з урахуванням нових даних. Зважаючи на це, рекомендуємо обов'язково відвідати подію, це дозволить збагатитися корисними знаннями та приємно провести час.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини