Вроцлавські університети. Спеціальності

9871
Facebook Twitter
Вроцлавські університети. Спеціальності

Стаття буде корисна для всіх іноземних абітурієнтів через те, що ми розглянемо всі перспективні вроцлавські університети та спеціальності, які в них найкраще вивчати.

Щорічно, кількість студентів у закладах вищої освіти Республіки Польща зростає на 3-7%. Це досить високий показник, та обґрунтовується таке зростання тим, що ВНЗ Польщі вже давно вийшли на той якісний рівень викладання, який дозволяє конкурувати з лідерами цього напряму, такими як: Німеччина, Франція, Великобританія. Відповідність всім стандартам Болонського процесу, широкий вибір спеціальностей англійською та польською мовами, низька вартість навчального року та великі перспективи, після отримання європейського диплома — це ще не всі переваги, які приваблюють іноземців навчатися в польських університетах. Дуже важливо обрати місто, в якому буде цікаво та комфортно навчатися, і одним з таких виступає Вроцлав. Стаття буде корисна для всіх іноземних абітурієнтів через те, що ми розглянемо всі перспективні вроцлавські університети та спеціальності, які в них найкраще вивчати.

Установи вищої освіти Вроцлава

З тридцяти ВНЗ Вроцлава, велика частина з них приватної форми власності, є можливість вчитися на стаціонарній, заочній, вечірній та дистанційній формах навчання. Існує можливість вибрати вивчення спеціальності англійською та польською мовами. Вроцлав — перспективне місто як для резидентів, так і для іноземців. Диплом, отриманий в одному з кращих місцевих навчальних структур, високо цінується роботодавцями, та є велика ймовірність працевлаштуватися в міжнародні компанії та іноземні корпорації, оскільки, багато закордонних організацій, розташували свої центральні офіси саме в цьому місті. Для того, щоб перед майбутніми експертами відкрилося якомога більше можливостей, фахівці UP-STUDY рекомендують обирати перспективні вищі навчальні заклади, якими у Вроцлаві є:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu).

2. Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu).

3. Вроцлавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu).

4. Міжнародний Університет Логістики та Транспорту (Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu).

5. Вроцлавський Університет Природничих Наук (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu).

Рейтингові спеціальності у вроцлавських ВНЗ

На сьогодні, є багато спеціальностей, які мають попит на міжнародному ринку праці, та ті, які переживають спад. Як і в останні десятиліття, все ще, популярні та затребувані бізнес-спеціальності, такі як: фінанси та бухгалтерський облік, економіка, які можна освоїти в будь-якому з перерахованих університетів. Середня вартість року навчання 1000-1100 євро польською мовою. Кілька років поспіль не збавляє своїх оборотів та не опускається в рейтингу, має величезні перспективи розвитку спеціальність Інформатика та всі її відгалуження. Крім того, що це високооплачувана сфера діяльності, фахівці можуть працювати не тільки в офісах компаній, але й фрілансерами. Даний напрямок можна освоїти у вроцлавських: Університеті Хендльова — €1300, Університеті Банкова — €1167 та Університеті Едукація — €1120. Оскільки, столиця Силезії — важливий логістичний центр, бажаючи розвиватися в такому річищі, потрібно опанувати відповідною спеціальністю.

Реально вивчити логістику, транспортування та експедування в рейтинговому Університеті Транспорту та Логістики, який був створений саме через те, що відчувалася гостра нестача кадрів даної спрямованості.

Підсумовуючи, варто зауважити, що університети Польщі перспективні та доступні не тільки для українських абітурієнтів, а й для інших іноземців. Але, для того, щоб диплом високо цінувався роботодавцями та дозволив отримати максимум вигод, доцільніше вибирати ВНЗ в західних містах РП, таких, яким є Вроцлав. У перерахованих установах, учні зможуть знайти ту спеціальність, в якій реалізувати свій потенціал, та, освоївши яку, стати висококласним професіоналом, знайти гідне робоче місце, з перспективою кар'єрного росту.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини