Ознайомлювальний тур по ВНЗ Польщі: Варшава та Вроцлав

7004
Facebook Twitter
Ознайомлювальний тур по ВНЗ Польщі: Варшава та Вроцлав

Щороку, університети Республіки Польщі займають почесні місця у відомих рейтингах кращих ВНЗ світу, які проводяться впливовими незалежними консалтинговими компаніями.

Європейська освіта воістину вважається однією з авторитетних та якісних в усьому світі. Щороку, університети Республіки Польщі займають почесні місця у відомих рейтингах кращих ВНЗ світу, які проводяться впливовими незалежними консалтинговими компаніями. Тому, в українських абітурієнтів польські університети користуються великою популярністю, переслідуючи мету отримання вищої освіти. Ніяка інформація про ВНЗ, який Вас цікавить, не може замінити реальну ознайомчу поїздку та екскурсію. З цієї причини, одеська філія компанії UP-STUDY організовує ознайомчий тур вищими навчальними закладами Польщі.

Програма освітнього туру

Одеські представники UP-STUDY надають відмінну можливість побачити престижні університети Варшави та Вроцлава на власні очі, відчути їх атмосферу та познайомитися з культурними особливостями країни, інфраструктурою найбільших польських міст. Програма передбачає поїздку на комфортабельному автобусі, що цілком дозволить насолодитися красою та архітектурою країни. Ознайомча подорож до Польщі розпочнеться 25 березня 2018 року, та пропонує такий маршрут — Львів—Варшава—Вроцлав—Львів. План туру охоплює чотири насичені та цікаві дні:— 1-й день (Львів-Варшава). Посадка у Львові та інструктаж перед поїздкою. Прибуття до Варшави, де Вас поселять в затишний готель. Після, у Вас буде вільний час для освоєння, проведення дозвілля.

— 2-й день (Варшава). Сніданок в готелі. Після нього, Вам буде запропонована оглядова чотиригодинна екскурсія містом, яка називається «Чарівна Варшава». Розпочнеться вона з неймовірних мальовничих краєвидів найбільшої річки Польщі — Вісли. Продовжитися подорож походом до Королівського Палацу, прогулянкою вузькими вуличками, що ведуть до серця міста — Ринкової площі, всипаної культурно-розважальними закладами. Закінчиться екскурсія відвідуванням декількох костелів, та смачним обідом. Друга половина дня буде зайнята поїздками до університетів та знайомством з ними. Ознайомчі презентації пройдуть в Академії Леона Козмінського (Akademia Leona Koźmińskiego), Академії Фінансів та Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula), Академії Суспільних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie), Варшавському Університеті Менеджменту (Wyższa Szkoła Menedżerska).— 3-й день (Вроцлав). Сніданок. Звільнення номерів. Переїзд до Вроцлава та поселення в готель. Після чого, відбудеться знайомство з основними ВНЗ Вроцлава. Презентації відбудуться у Вроцлавському Університеті Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu), Університеті Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu), Вроцлавському Університеті Менеджменту (Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu), Вроцлавському Університеті Природних Наук (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu), Вроцлавській Політехніці (Politechnika Wrocławska). Увечері, всі будуть запрошені на екскурсію Вроцлавом, в яку входить прогулянка територією старого центру міста. Також, Ви дізнаєтесь цікаві факти/історії про Університет, який родом з Австро-Угорської Імперії, Стару Ратушу, та про багато іншого.— 4-й день (Вроцлав-Львів). Сніданок. Звільнення номерів та виїзд на презентацію Міжнародного Університету Логістики та Транспорту (Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu). Далі, буде вільний час та обід. Після, Вас очікує поїздка до Львова.

Варто звернути увагу, що всіма організаційними питаннями щодо даного туру, займається виключно одеська філія UP-STUDY. Зареєструватися або отримати більш детальну інформацію Ви можете у телефонному режимі. Всі контактні дані представництва в Одесі знаходяться на офіційному сайті компанії UP-STUDY. Терміни реєстрації щодо туру триватимуть до 15 березня 2018 року.

Вартість ознайомлювального туру

Загальна вартість поїздки становить 245 євро з людини. В оплату туру входять такі послуги, як:— проїзд в автобусі класу люкс за маршрутом Львів-Варшава-Вроцлав-Львів;— проживання в тризіркових комфортабельних готелях зі сніданками;— відвідування університетів Варшави та Вроцлава;— медичне страхування;— супровід керівника групи, протягом всього маршруту;— оглядові екскурсії.Також, варто врахувати, що до вартості ознайомчої поїздки не входить:— придбання квитків до місця збору — Львову;— харчування — вечеря, обіди, перекуси;— факультативні екскурсії;— вхідні квитки до екскурсійних об'єктів;— проїзд у громадському транспорті;— консульський, сервісний та візовий збір при оформленні візи.

У висновку, ми можемо сказати, що фахівці UP-STUDY рекомендують майбутнім студентам та їх батькам ознайомчі тури кращими університетами Польщі. Поїздка допоможе у прийнятті правильного рішення на користь відповідного університету, спеціальності та міста для навчання. Одеська філія готова надати повне сприяння та будь-яку допомогу в даному питанні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини