7 питань при виборі надійної компанії для надходження

1878
Facebook Twitter
7 питань при виборі надійної компанії для надходження

Як правильно підібрати компанію посередника? На які запитання треба отримати відповіді перед прийняттям остаточного рішення щодо компанії-помічника? Про це Ви дізнаєтеся, прочитавши запропоновану статтю.

Прагнучи отримати якісну освіту, українці все частіше відправляється в європейські країни. Багато хто з наших співвітчизників усвідомили, що навчання за кордоном може бути доступною. Більш того, в деяких країнах Європи вартість року навчання не перевищує тієї, яка встановлена ​​в українських ВУЗах. Дивлячись на останній фактор, а також враховуючи, що якісний європейський диплом допомагає працевлаштуватися в кожній із країн світу, українські випускники шкіл відправляється здобувати кваліфікацію за межі Батьківщини. Велика частина учнів, які прийняли рішення навчатися за кордоном, віддає перевагу університетам Республіки Польща. І, хоча, процес надходження досить простий, краще використовувати кваліфіковану допомогу, оскільки деякі нюанси можуть виникнути на кожному з етапів. Як правильно підібрати компанію посередника? На які запитання треба отримати відповіді перед прийняттям остаточного рішення щодо компанії-помічника? Про це Ви дізнаєтеся, прочитавши запропоновану статтю.

Топ 7 питань, які допомагають підібрати ідеальну компанію-посередника для надходження в польський університет

Зауважимо, що тим учням, які мають досвід підготовки документів для офіційного звернення в будь-яких інстанцій, можна спробувати вступати в обраний університет самостійно. Але пам'ятайте, що при фактичній простоті, процес надходження має багато нюансів, упущення яких може спричинити відмову в зарахуванні. Зважаючи на це, а також для збереження часу і нервів, українці вдаються до допомоги посередників. Вибираючи компанію, яка стане провідників у світ науки і освіти польських університетів, варто отримати відповіді на наступні питання:

  1. Чи допомагають фахівці в підготовці і передачі документів до ВНЗ?
  2. Чи є можливість розраховувати на допомогу у вирішенні візового питання?
  3. Чи гарантує компанія, що надає посередницькі послуги, надходження в обраний університет?
  4. Який стан справ з вибором місця проживання для студентів, які використовували послуги компанії? Чи можна розраховувати на пособництво у вирішенні житлового питання?
  5. Вибираючи послуги конкретного центру, чи зроблять його фахівці допомогу у виборі факультету, спеціальності, міста навчання і оптимального установи освіти?
  6. Чи можуть абітурієнти та їх батьки сподіватися на постійну прямий зв'язок з кураторами і підтримку на час навчання в Польщі?
  7. Чи є шанс, використовуючи певну компанію, отримати якісь бонуси, знижки або додаткові послуги?

Особливості надходження в один з обраних університетів Польщі з компанією UP-STUDY

Зауважимо, що центр польської освіти UP-STUDY є лідером серед компаній, що пропонують посередницькі послуги для надходження в польські ВНЗ. Він гарантує зарахування в будь-який з університетів-партнерів, а також надає допомогу під час підготовки документів для обраного установи і для подачі на отримання візи. До речі, зарахування відбувається без складання іспитів і обліку результатів ЗНО. Крім цього, компанія дозволяє вивчити польську мову з мінімальною платою за курс, а іноді і зовсім безкоштовно. Варто відзначити, що студенти за допомогою UP-STUDY можуть вирішити питання з місцем проживання, а також отримати підтримку на протязі 3 освітніх років від сервісу UP-SUPPORT. Явною перевагою є справедлива ціна за послуги і можливість отримання приємних бонусів у вигляді шансу на завоювання гранту на знижку, безкоштовні мовні курси або зниження плати за послуги при виконанні певних умов.

За більш детальною інформацією звертайтеся в будь-яке представництво UP-STUDY, яких у нас, до речі, 28 офісів на територію України і 3 в Польщі.

Підсумовуючи, зауважимо, що на українському ринку є досить багато компаній, що пропонують сприяння при вступі до РП. Проте, не всі вони однаково сумлінні. Якщо не вдається отримати бажані відповіді на запропонований список запитань, тоді варто шукати більш ретельно. Підкреслимо, що UP-STUDY відповідає всім параметрам якості, має багаторічний досвід і тисячі позитивних відгуків від студентів, які обрали компанію, тому якщо Ви цінуєте час, нерви і гроші, варто зупинитися саме на нашому центрі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини