Міжнародний Університет Логістики та Транспорту. Де можна працювати, після закінчення ВНЗ?

9400
Facebook Twitter
Міжнародний Університет Логістики та Транспорту. Де можна працювати, після закінчення ВНЗ?

Підставою для створення Міжнародного Університету Транспорту та Логістики обумовлена тим, що Республіка Польща, в останні кілька років кінця двадцятого століття, гостро потребувала фахівців галузі логістики.

Підставою для створення Міжнародного Університету Транспорту та Логістики (Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu) обумовлена тим, що Республіка Польща, в останні кілька років кінця двадцятого століття, гостро потребувала фахівців галузі логістики. Потрібні були кваліфіковані кадри, які можуть управляти логістичними процесами, будуть здатні трудитися в обставинах співдружності в єдиній та цілісній Європі. Під цим вагомим приводом й було створено, у 2001 році, цю установу вищої освіти, яка отримала першу категорію. До слова, такою високою категорією нагороджено 7 з 340 приватних вищих навчальних закладів Польщі, і Університет Логістики в цьому числі. Цей спільний вдалий проект Вроцлавського Муніципалітету, Вроцлавського Політехнічного Університету та інших вагомих структур, та організацій, який в 2005 році був відзначений званням «Авторитетний ВНЗ», та відтоді невпинно підтверджує даний титул.

Особливості та специфіка Міжнародного Університету Транспорту та Логістики

Стратегічним партнером даної навчальної структури є Університет у Франції, який допомагає забезпечувати програму навчання MWSLiT, що передбачає отримання високої кваліфікації в логістиці, транспорті та експедуванні європейського класу. MWSLiT має можливість проводити лекції відкритого типу, а також навчання для міжнародних та іноземних фахівців, у форматі гостьових візитів, завдяки великим взаємозв'язкам з партнерами в сфері вантажних експедицій, логістики та транспортування, а також статусу «міжнародний» даного університету. Перелік спеціальностей не великий, тільки профільні напрямки: транспорт, логістика, експедування, але є можливість вчитися будь-якою з двох мов — англійською та польською. Вартість залежить від науково-кваліфікаційного рівня, знаходиться в діапазоні 1235-3000 євро.

Перспективи працевлаштування та студентське дозвілля

Вроцлав є найважливішим логістичним центром Польщі, до того ж тут організовані головні офіси міжнародних компаній, тому студентам з дипломом в напрямку логістичних процесів завжди знайдеться робота. Також, є можливість влаштуватися на підробіток під час навчання, наприклад, підміняючи співробітника в декреті. Та, ще з університетської лави мати повну та ясну картину своєї майбутньої діяльності у великій транспортній корпорації, або в інших компаніях, які потребують фахівців такого профілю. Крім того, що учні ВНЗ можуть знайти місце проходження стажування в локальних та міжнародних компаніях, також, уже після другого курсу, охочі студенти мають можливість змінити локацію свого навчання на ICN College Business School in Nancy у Франції, завдяки договору про співпрацю.

З моменту заснування, активізувало свою діяльність Бюро Кар'єри, яке підштовхує та стимулює студентів до трудової діяльності та прояву свого потенціалу. Крім навчання, у студентів досить вільного часу, щоб приділяти увагу хобі, підробіткам та подорожам. Маючи чинну національну візу категорії D, а також трохи заощаджень, на вікенд можна поїхати, наприклад, в Берлін, або інші Європейські столиці, бо від Вроцлава, добратися не становить труднощів.

Отже, Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu був створений у зв'язку з потребою фахівців даного профілю. Це стало вдалим проектор, на даний момент, у ВНЗ навчається понад 1500 студентів, 70% з яких громадяни України. Також, величезні зв'язки з іноземними вищими навчальними закладами та партнерами, допомагають постійно вдосконалювати навчальний процес, максимально швидко реагувати на тенденції європейського ринку та триматися у високих позиціях польських та міжнародних рейтингів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини