3 улюблені польські мережі піцерії. Ви знаєте про них?

10252
Facebook Twitter
3 улюблені польські мережі піцерії. Ви знаєте про них?

Основним контингентом мережевих піцерій є студенти польських університетів, ділові люди, менеджери різних ланок, туристи та інші любителі такого виду їжі.

Поляки люблять піцу без всяких сумнівів! Громадяни цієї європейської держави віддають їй перевагу, оскільки вона смачна, досить легка та швидка у приготуванні (відповідно, не потрібно довго чекати при замовленні), а також це простий спосіб розділити їжу з друзями. Мережеві піцерії є найпопулярнішими, в основному через узгодженість меню та смаку у кожному ресторані, яке має одне найменування. Таке рішення дозволяє дуже легко замовити улюблену піцу в іншому місті без непотрібних компромісів. Основним контингентом мережевих піцерій є студенти польських університетів, ділові люди, менеджери різних ланок, туристи та інші любителі такого виду їжі. А чи знаєте Ви про кращі мережеві піцерії у Польщі? Якщо ні, тоді обов'язково читайте цю статтю.

ТОП-3 кращих піцерій, які можна знайти у різних польських містах

Піцерії пропонують великий вибір страв, які гарантують, що кожен знайде щось на свій смак. Та навіть якщо зумовлені набори доповнень не підходять, можна скласти свою власну піцу з улюбленими інгредієнтами. Якщо Ви не хочете розчаруватися у смаку, замовте піцу з перевіреної мережі. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY, виходячи з особистих переконань, а також відгуків бували студентів освітніх структур Республіки Польща рекомендують звернути увагу на наступні три найпопулярніших піцерії цієї європейської держави:1. Da Grasso — це одна з найбільших мереж у Польщі. Заснована у 1996 році. З самого початку свого існування вона пропонувала великий вибір чудових елементів піци, завдяки яким привернула увагу великої кількості клієнтів та завойовувала їхню довіру.

У цьому закладі громадського харчування можна замовити не тільки класичну Маргариту, але й піцу з домашньою птицею, морепродуктами, а також вегетаріанську. Хоча найбільш популярна та замовлювана страва з мережі Da Grasso — піца, вона також здатна порадувати гурманів якісними стравами іншого типу, такими як супи, макарони, рибні страви, салати та навіть овочі на грилі.

2. Biesiadowo — поєднання італійської традиції замішування піци разом з польською фольклористичною назвою виявилося хітом. На даний час майже всі у Польщі знають мережу Піцерії Biesiadowo — було б важко це не знати, адже у неї понад сто ресторанів. Мережа славиться винятковою піцою з хрустким тістом та привабливими цінами. Найпопулярнішими є піци з категорії Specialty, де можна замовити такі позиції, як: Super Sitting, 4 Сезони або Селянка з Мазур.

3. Dominium — має понад сімдесят ресторанів у Польщі та сім піцерій у Румунії. Перший ресторан Dominium був відкритий у Варшаві у дев'яності роки, а саме у 1993 році. З самого початку мережа подбала про те, щоб у піці були тільки оригінальні італійські прянощі та трави, щоб смак не суттєво відхилявся від страв такого роду з Італії. Згідно з цим принципом, Dominium функціонує й до цього дня. Можливість створення власної піци, що складається з п'яти інгредієнтів викликає великий інтерес у клієнтів.Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що ми вже знаємо, де є відмінна піца у Польській Республіці, яка ніколи не розчарує, тепер цією інформацією володієте й Ви. Також нагадаємо, що студенти польських університетів у багатьох місцях громадського харчування мають можливість отримати знижку, хоча, зважаючи на лояльні ціни представлених піцерій, це особливо не потрібно.

Приїжджаючи до Польщі на короткий термін або з довгостроковою перспективою, Ви особисто можете переконатися в якості страв, пропонованих перерахованими ресторанами, отримати кулінарне задоволення від італійської піци, за якою не потрібно їхати за тридев'ять земель.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини