Куди польські студенти відправляються обідати між заняттями? Як щодо замовлення піци?

5299
Facebook Twitter
Куди польські студенти відправляються обідати між заняттями? Як щодо замовлення піци?

Студенти — соціальна група, на яку орієнтуються закладу швидкого харчування. У статті ми розглянемо, куди направляються студенти польських ВНЗ пообідати та чи часто вони замовляють піцу.

Студенти — соціальна група, на яку орієнтуються закладу швидкого харчування. Мало хто заморочується над самостійним приготуванням їжі, та над тим, щоб носити за собою контейнери. Навіть якщо є час, стереотип стверджує, що не вистачає коштів для приготування поживної їжі. Тому можна почути різні кухонні легенди, які циркулюють серед студентських спільнот, наприклад, тости на прасці або варені яйця в електричному чайнику. Замість такого типу харчування, між лекціями завжди можна об'єднатися у невелику групу та замовити їжу онлайн, деякі мережі, у тому числі й піцерії, надають можливість заощадити. У статті ми розглянемо, куди направляються студенти польських ВНЗ пообідати та чи часто вони замовляють піцу.

Де можна перекусити студенту між заняттями?

Є такі польські університети, в яких можна знайти пристойні столові у кампусі, але вони не завжди пропонують ту їжу, котрій віддають перевагу студенти. Не можна розраховувати на піцу з сиром чи бургер. Хоча потрібно згадати, що в їдальнях студенти можуть замовити ситний обід, приготований з якісних продуктів, а його середня вартість складе 13-15 злотих.

Чи є у Вас апетит між академічними заняттями?

Під час навчання студентське життя надзвичайно напружене, та графік ділиться між отриманням знань, сном та випадковою їжею. Часу для приготування їжі та прогулянок до ресторанів не передбачено. Кращий варіант — замовити їжу з доставленням до ВНЗ, гуртожитку або студентської квартири.

У такій ситуації студенти частіше їдять піцу. Це смачна та зручна страва. Наука та їжа в одному! Замовляти їжу з доставленням просто та приємно. Потрібно зайти на сайт, який об'єднує різні типи ресторанів, такий як PizzaPortal.pl (https://pizzaportal.pl/lodz/) або використовувати додаток для смартфона. У Лодзі місцем для студентів будуть ресторани, в яких подають шашлики, хрустку курку у сухарях, а також суші, тобто страви, які дають психологічний комфорт та легко їсти пальцями. У польських містах є різні мережеві ресторани, що пропонують як кухню однієї країни, так і декількох.

Ресторани громадського харчування, які надають велике меню

Серед студентів Польщі мають популярність мілкбари, які часто розташовуються біля освітніх установ. Дані сучасні їдальні, на сьогодні, мають меню, яке включає пропозицію великої кількості страв. Назва цієї мережі з'явилася через те, що з початку своєї діяльності, кафе пропонували лише молочні страви, але тепер там можна знайти голубці, млинці, борщ, бігос та багато іншого.

Бургерні та інші заклади швидкого харчування. Вони пропонують звичні булки з м'ясними начинками та вегетаріанські варіанти страв. Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що не тільки вегетаріанці є споживачами таких пропозицій. Їх люблять громадяни, які звикли до традиційної їжі, оскільки вегетаріанські страви смачні, насичені соусами та корисними овочами.

Підсумовуючи, підкреслимо, що під час навчання потрібно виділяти кілька хвилин для того, щоб підкріпитися та найкраще, щоб їжа була корисна та живильна. Не сперечаємося, іноді можна замовити хрустку піцу, причому, завдяки розширеному сервісу, її доставить кур'єр, як до гуртожитку або на орендну квартиру, так і у ВНЗ. Але не варто зловживати, адже страви з ресторанів швидкого харчування не так корисні молодому організму, як наприклад, приготовані самостійно каші, салати та страви на пару.

ЗАВАНТАЖТЕ ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ГІД-ІНФОРМАТОР АБІТУРІЄНТА ПОЛЬЩІ І ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

ІЗ ГІДА-ІНФОРМАТОРА ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ:

— Найбільш перспективні спеціальності і ціни на них— Перелік необхідних документів для вступу— Де жити в Польщі— Цікаві факти про освіту в Польщі

Завантажити Гід-інформатор Навчання в Польщі

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини