Humanists Talk Business. Встигніть ознайомитися з деталями проекту!!!

6981
Facebook Twitter
Humanists Talk Business. Встигніть ознайомитися з деталями проекту!!!

У свідомості громадськості гуманітарні науки та бізнес, схоже, не мають, практично, нічого спільного. Яскравий стереотип безробітного гуманіста, безумовно, не робить позитивного впливу на існування таких відносин.

У свідомості громадськості гуманітарні науки та бізнес, схоже, не мають, практично, нічого спільного. Яскравий стереотип безробітного гуманіста, безумовно, не робить позитивного впливу на існування таких відносин. А що, якщо гуманісти дійсно вміють вести власний бізнес? Три студенти з Вроцлава поставили таке питання, та у відповідь на цей проект народився Humanists Talk Business. Цей цікавий та перспективний захід допоможе змінити думку з приводу того, чи можуть люди з гуманістичною освітою успішно вести бізнес, розширювати сферу свого впливу та трудової діяльності у міжнародних та глобальних масштабах. Стати учасником проекту мають можливість студенти польських ВНЗ, бізнесмени-початківці, а також всі мешканці та гості Республіки Польща.

Дані, зібрані учасниками проекту Humanists Talk Business, показують, що слово «бізнес» пов'язано з новими технологіями, великими корпораціями, а також з випадковим успіхом або успадкованим станом. Тим часом, у Вроцлаві немає браку у підприємствах, заснованих та керованих випускниками гуманітарних наук. Хоча галузі, в яких ці люди розвиваються, сильно відрізняються одна від одної — в більшій чи меншій мірі вони збігаються з профілем їх освіти. Трапляється й таке, що сфери діяльності кардинально різняться, що є живим запереченням загальної несприятливої думки про незатребуваність та неможливості реалізувати свій потенціал гуманістів.

Студенти, що створюють соціальний проект Humanists Talk Business вирішили зібрати цих людей в одному місці, розповісти іншим про свій досвід створення власного бізнесу, від студента до президента, поділитися порадами та надихнути студентів гуманітарних наук на світлі думки про майбутній шлях кар'єри.

Проект повинен показати, що крім зайнятості на стаціонарній формі навчання, існують інші привабливі можливості для розвитку професійного життя та вони також доступні для гуманістів. У рамках проекту будуть проведені три зустрічі в Інноваційному центрі Przeście на вул. Свидниця 19, Вроцлав, Республіка Польща. До участі запрошені бізнесмени міста, які отримали у минулому освіту у напрямку гуманітарних наук, а зараз, успішно розвивають власну справу, які поділяться досвідом та зможуть дати слушні поради бізнесменам-початківцям та студентам польських ВНЗ.

У вівторок, 22 травня, учасники зможуть привітати Майкла Кортаса, випускника польської філології, співзасновника компанії «4 Partners Logistics», що має справу з матеріально-технічним забезпеченням, експедуванням та транспортуванням. Також у цей день можна буде відвідати зустріч з Маргарет Гузнар, яка має освіту у напрямку соціології та дитячої терапії, що є співавтором карти для дітей та молоді Milow.

У четвер, 24 травня, про свій цікавий шлях, на якому вдалося створити свою справу, розповість Артур Ковальчик, який є за освітою соціологом, а у даний час працює на відомому сервісі tanie-loty.com.pl. Зофія Кортас, польський філолог, яка має пристрасть до письма, перетворила своє захоплення та отримані знання у прибутковий бізнес, про що вона повідає слухачам.

У понеділок, 28 травня, зустріч пройде дещо в іншій формі (формат навчання), завдяки Ганні Ціслік. Психолог за освітою, вона відчуває пристрасть до всього, чим займається, та на підставі знань з досліджень, проведених у рамках бізнес-навчання, вона створила лабораторію розвитку. Три засідання будуть проводитися з 17:00 до 19:00.

Всі, хто цікавиться справжніми історіями бізнесменів Вроцлава з гуманістичною освітою, запрошуються в Інноваційний центр у Свидник-кросинги 22, 24 та 28 травня о 17:00, Вроцлав, Польща.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини