Гряде 9-е видання Варшавських Днів логістики

7117
Facebook Twitter
Гряде 9-е видання Варшавських Днів логістики

Наукове коло логістики та відділ логістики факультету економічних наук Варшавського університету природничих наук мають честь запросити всіх зацікавлених осіб на 9-і Варшавські дні логістики.

Наукове коло логістики та відділ логістики факультету економічних наук Варшавського університету природничих наук (Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego) мають честь запросити всіх зацікавлених осіб на 9-і Варшавські дні логістики (освіта — наука — бізнес) 9-10 травня 2019 року у кампусі вищевказаної установи освіти. Тема конференції: «Екологи у соціально-економічному розвитку». Дану подію варто відвідати не тільки тим студентам та фахівцям, професія яких прямо або опосередковано пов'язана з напрямком екології, а й усім іншим громадянам, що виділять час, оскільки вона буде корисна для загального огляду кожної свідомої особистості.

Дев'яті Варшавські Дні логістики направлені на представлення наукових досягнень експертів у галузі логістики, практичного досвіду представників бізнесу та обміну думками з рішенням екологічної логістики. Це подія, яка об'єднує освіту, науку та бізнес. Юним учасникам конференції можна отримати практичні навички, підкріплені надійними теоретичними знаннями. Програма заходу містить, серед іншого, конкурс лекцій, лекції вчених та представників бізнесу, цікаві дискусійні панелі, семінари, а також інтеграційні заходи.Попередні випуски Warsaw Logistics Days зібрали велику групу студентів, представників провідних логістичних компаній, що працюють на польському ринку, та вчених. Задоволені учасники є для організаторів підтвердженням досягнутого успіху.

Ми, наукове коло логістики та відділ логістики факультету економічних наук, університету природничих наук у Варшаві, Республіка Польща, запрошуємо взяти участь у конференції, обговорити та обмінятись думками про екологічні умови сучасної економіки, ведення бізнесу у гармонії з природним середовищем, роль зворотної логістики та інноваційних екологічних рішень, які є частиною принципів сталого розвитку.

Тематичні області:

— еколог та природне середовище;

— соціальний вимір екологічних заходів;

— управління відходами;

— пакування у логістиці та екології;

— післяпродажна логістика;

— інформаційні системи для еколога;

— сучасні проекологічні рішення;

— економічний розрахунок екологічних проектів.

Час відправлення заявки на участь та оплати квитка:

— I етап (до 17.03)100 PLN (без проживання)125 PLN (з розміщенням 09.05/10.05)

— II етап (відправлення заявки до 14.04 та оплата збору до 21.04)130 PLN (без проживання)155 злотих (з розміщенням на 2 дні події).

Коротка інформація про організатора даної події

Місія Наукової асоціації логістики — об'єднати теорію та практику — посередництво між університетом, індустрією логістики та ринком праці. KNL встановлює цей зв'язок через зустрічі з представниками промисловості, семінари, тематичні поїздки, допомогу студентам у пошуку практик та стажувань, а також розвиток наукових досліджень у сфері логістики та транспорту. Вони пишаються своєю попередньою діяльністю, намагаються створити злагоджену та процвітаючу команду, котра ніколи не спочиває на лаврах. Їх щоденне завдання — створювати такі можливості, щоб кожен міг поліпшити та використати свій потенціал. Мета Kola Nauki Logistyki — створити студентську організацію, в якій самовіддача окупається та приносить відчутні результати. Вони прагнуть ефективно реалізовувати спільні цілі та бажають зробити Коло впізнаваним, а цю міжнародну конференцію — «Дні логістики у Варшаві», однією з найважливіших у галузі.Детальну інформацію можна знайти за адресою: http://wdl.sggw.pl та у Facebook https://www.facebook.com/events/342837983223756/.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини