Гарячі канікули. Чи дійсно вони вигідні для студентів польських ВНЗ та інших громадян РП?

1862
Facebook Twitter
Гарячі канікули. Чи дійсно вони вигідні для студентів польських ВНЗ та інших громадян РП?

У статті ми розкриємо всю правду про гарячі путівки з Польщі, які можуть придбати студенти польських університетів та громадяни країни, в останні хвилини перед вильотом.

Є легенди про свята в останню хвилину. На Інтернет-форумах Ви можете прочитати багато історій про казково дешеві подорожі до популярних місць. Невже це так? Чи можна зловити поїздку за кордон за копійки? Як знайти привабливу пропозицію для себе? Ми розкриваємо всю правду про гарячі путівки з Польщі, які можуть придбати студенти польських університетів та громадяни країни, в останні хвилини перед вильотом.

Коли купувати пекучі туристичні поїздки?

Гарячі канікули (тури, поїздки) — це пропозиції, які найчастіше з'являються за кілька днів до вильоту. Зазвичай, — це поїздки, які туристичний офіс не продав або місця, повернуті в останню хвилину. Такі тури можна купити дуже дешево — ціна може бути нижче на 50% у порівнянні зі звичайною пропозицією.

Гарячі тури не з'являються протягом року. У всіх охочих є можливість придбати кращі пропозиції поза сезоном, головним чином навесні (травень/червень), восени (жовтень/листопад) та незадовго до Різдва. Можна також знайти екзотичні канікули на початку року, тоді плата буде у рази нижче, наприклад, Кенія, Китай, Домініканська Республіка за 2500-3500 PLN все включено? Це можливо!

Скільки коштує відпустка за гарячим туром?

Насправді неможливо передбачити, у скільки обійдеться гаряча пропозиція, тому що ціни падають з дня на день, одне можна сказати напевно — це того варте! Вже на початку року, привабливі канікули на Кіпрі з'являються у списку пропозицій за гарячими турами, та їх ціна може впасти до PLN 600 за тиждень. Доступна подорож до Греції? Чому б і ні! Ви заплатите 1000-1200 злотих за людину (з урахуванням перельоту). Гаряча Іспанія або мальовнича Мальта коштує 1000 PLN. Поїздки до Тунісу починаються з 1300 злотих. Для більш детального переліку пропозицій у списку пекучих, перейдіть на сторінку lidl-podroze.pl.

Як купити поїздки в останню хвилину?

Ви починаєте планувати свою відпустку мрії та ставите собі питанням про покупку гарячого туру? Це чудова ідея! Однак, зверніть увагу на кілька важливих речей — завдяки їм, Ваш відпустку безумовно буде успішною:

  1. Перевірте розташування. Хоча пропозиції «на останню хвилину» зазвичай включають поїздки, які просто не продаються туристичним агентством, варто перевірити, де знаходиться готель, та визначте тип об'єкта.
  2. Ознайомитись з відгуками: Інтернет — справжнє джерело знань. Перш ніж вирішити купити поїздку, ознайомтеся з популярними сайтами бронювання та прочитайте думки про об'єкт. Подивіться також на фотографії готелю.
  3. Будьте терплячі: заплановані канікули, упаковані валізи, але ціни поїздки не зменшуються? Зробіть глибокий вдих та почекайте терпляче. Гарячі пропозиції за дійсно низькими цінами можуть з'явитися навіть за 2 дні до вильоту.
  4. Переконайтеся, що Ви розумно плануєте свою відпустку: хоча вихідні «в останню хвилину» неможливо точно спланувати, є деякі закономірності, які можна взяти до уваги. Найпривабливіші пропозиції з'являються на початку року, на початку весни або осені. У розпал сезону не варто розраховувати на обвал цін.

Отже, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що гарячі тури — відмінний варіант для подорожі мрії за дуже низькою ціною, який підійде студентам університетів РП та іншим особам, які бажають істотно заощадити. Однак такі пропозиції регулюються їх власними законами — вони зазвичай включають поїздки до або після сезону та не залишають занадто багато часу для роздумів. Купівля «турів в останню хвилину» — це як грати у покер, необхідно тримати палець на пульсі та вирішувати у потрібний час, що купити. Якщо Ви вирішите почекати трохи довше, можете втратити свою відпустку або... отримаєте ще більшу знижку. Вибір за Вами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини