Отримай гарантовану знижку 50% на Програму при вступі на навчання англійською

6883
Facebook Twitter
Отримай гарантовану знижку 50% на Програму при вступі на навчання англійською

Cтуденти, які мають бажання навчатися на англомовних програмах, отримують в якості гранту 50% знижки на послуги Програми UP-STUDY, маючи при цьому якісну підготовку вступних документів та надійний супровід.

У період з

1 січня 2017 до 28 лютого 2017

року подай документи на участь у Програмі UP-STUDY на англомовні факультети та

гарантовано отримай знижку 50% на послуги із організації вступу

(вступні кошти - Пакет "Все включено).В 2017 році у підтримку євроінтеграційних процесів ми запускаємо проект для студентів, які бажають навчатися на англомовних програмах. Цей проект дозволить студенту не лише отримати престижну освіту та диплом від провідних ВНЗ Польщі, але й провести другий рік навчання у ВНЗ Англії, Канади, Європи та США абсолютно безкоштовно.


УВАГА! Всі абітурієнти, які вступають на англомовне навчання зі знижкою 50% на вступ, можуть також приймати участь у акції "Вступай із другом та отримай програму за півціни", але при цьому вартість програми для кожного друга буде становити 249 євро.

Англомовні факультети - пропозиція:

— Management (Менеджмент) - Знижка 50% на послуги Програми— Design (Дизайн) - Знижка 50% на послуги Програми— Graphics (Графіка) - Знижка 50% на послуги Програми— Logistics (Логістика) - Знижка 50% на послуги Програми— Journalism (Журналістика) - Знижка 50% на послуги Програми— English Philology (Філологія) - Знижка 50% на послуги Програми— International Relations (Міжн. відн.) - Знижка 50% на послуги Програми— Computer Engineering (ІТ) - Знижка 50% на послуги Програми— Economics (Економіка) - Знижка 50% на послуги Програми— Finance (Фінанси) - Знижка 50% на aпослуги Програми— Architecture (Архітектура) - Знижка 50% на послуги Програми— Civil Engineering (Будівництво) - Знижка 50% на послуги Програми

СПЛАЧУЙ ЗА ПРОГРАМУ €249 €499 ПРИ ВСТУПІ НА АНГЛОМОВНІ ФАКУЛЬТЕТИ (З 1.01.2017 ДО 28.02.2017)

До Вашої уваги ВНЗ-Партнери, які проводять навчання англійською та беруть участь у гранті UP-STUDY на 50% знижки на послуги Програми:— Management. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Management. Західнопоморський Університет Бізнесу ZPSB (Щецин) - 1400 євро/рік (Найкраща пропозиція англомовного навчання 2017). — Management. Вроцлавський Університет Бізнесу (Вроцлав) - 2000 євро/рік.— Design. Університет дизайну "School Of Form" (Познань) - 5800 євро/рік.— Tourism. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Graphics. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Logistics. Міжнародний Університет Логістики і Транспорту MWSLIT (Вроцлав) - 2250 євро/рік.— Journalism. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— English Philology. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— International Relations. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Computer Engineering (IT та Інформатика). Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Computer Engineering (IT та Інформатика). Вроцлавський Університет Бізнесу (Вроцлав) - 2000 євро/рік.— Economics. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Finance. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.— Architecture. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 3000 євро/рік.— Civil Engineering. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 3000 євро/рік.— Dietetics. Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA (Варшава) - 2500 євро/рік.

Зверніть увагу: всі студенти учасники UP-STUDY, які виявлять бажання навчатися на англомовних програмах, отримують в якості гранту 50% знижки на послуги Програми (Пакет "Все включено), маючи при цьому якісну підготовку документів, візи та надійний супровід на кожному кроці.

В 2016 студенти UP-STUDY, які навчаються на англомовних факультетах в Польщі, навчалися по обміну в університетах Австрії, Китаю та Німеччини на безкоштовному навчанні або отримуючи стипендію, яка повністю покриває вартість навчання, продемонструвавши свої амбіції та лідерство серед однолітків.

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (Варшава) Вроцлавський Університет Бізнесу (Вроцлав) Міжнародний Університет Логістики і Транспорту (Вроцлав) Західнопоморський Університет Бізнесу (Щецин) Університет дизайну - School Of Form (Познань)

Навчання англійською мовою відкриває великі перспективи та хороше працевлаштування не тільки в Польщі. Ми повинні бути відкриті для світу, починати бути сміливішими, вийшовши за межі традиційного, і, в першу чергу, реалізовувати свій потенціал задля свого майбутнього та майбутнього нашої країни. Заповнити реєстраційну вступну анкету (Розпочати вступ) →Дізнатися більше про вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY →Виграй безкоштовне навчання — Міжнародна логістична олімпіада 2017 →

Організатор UP-STUDY Центр польської світи

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини