Фестиваль продовольства у Малопольську «Смак з UR» розпочнеться 29 вересня

8480
Facebook Twitter
Фестиваль продовольства у Малопольську «Смак з UR» розпочнеться 29 вересня

Стати учасниками події мають можливість студенти краківських та інших університетів, жителі держави та гості країни, а також всі зацікавлені особи, попри вік та сфери діяльності.

У вихідні з 29 вересня (з 10:00 до 18:00) по 30 вересня (з 9:00 до 17:00) у поточному році, у районі перед історичною садибою Краківського Університету сільського господарства, Республіка Польща, розташованою за адресою вул. Балика 253, вп'яте пройде Малопольський фуд фестиваль «Смак з UR». Церемонія відкриття запланована на суботу, 29 вересня о 10:00. Стати учасниками події мають можливість студенти краківських та інших університетів, жителі держави та гості країни, а також всі зацікавлені особи, попри вік та сфери діяльності.

Основною метою ярмарку, організованого в Університеті сільського господарства Кракова, є пропаганда ідеї здорового харчування та введення секретів виробництва продуктів харчування традиційним та регіональним способами. Плануються харчові стенди, дегустації, поради з харчування, ігри та заходи з аніматорами, презентації кращих краківських кулінарних блогерів, а також численні конкурси з призами. Очікується більш ніж 50 експонентів!

Щороку, масштаб заходу зростає у геометричній прогресії. Тут можна знайти не тільки багато корисної інформації про харчування екологічними продуктами та здоровий спосіб життя, а й познайомитися з однодумцями, поділитися своїми ідеями та навіть знайти партнерів з бізнесу або потенційних роботодавців.

Також, будуть представлені регіональні сири, соки, традиційне м'ясо, хліб з натурального заквасу, квас, мед та продукти з бджільництва, харчові добавки, спеції, торти (наприклад, ті, які не вимагають додавання яєць), сало, олії холодного віджиму, ліофілізовані фрукти та багато іншого. Відвідувачі зможуть спробувати та купити вино та пиво. Планується проведення консультацій з персональним тренером, надання безкоштовних рад з харчування, пивоваріння та кулінарні шоу, танцювальні програми, та, що стало вже доброю традицією, ігри з аніматорами, конкурси з призами та розваги для дітей.

Під час ярмарку поточного року, вперше у павільйоні «Незалежні польські смаки» будуть представлені презентації, підготовлені Асоціацією польської екології. Завдяки фінансуванню цього заходу Фондами з просування свинини, яловичини, птиці, овець, молока, овочів та фруктів, які прибудуть на вул. Балика 253, у відвідувачів з'явиться можливість спостерігати за кулінарними конкурсами кращих блогерів у Кракові, що знаються на кулінарній тематиці. У підготовці кулінарних сюрпризів, заснованих на регіональній кухні з Малопольського воєводства, також братимуть участь студенти зі шкіл громадського харчування. З іншого боку, кращі польські кухарі приготують десятки страв та десертів протягом двох днів, які всі охочі зможуть спробувати безкоштовно.

У торішньому випуску ярмарку взяли участь понад 4000 відвідувачів. З кожним роком все більше обертів набирає рух, що пропагує здорове харчування. Тому, організатори даного фестивалю розраховують, що у новому п'ятому виданні події візьме участь ще більша кількість зацікавлених осіб. Оскільки, головна мета ярмарку — просування ідеї здорового способу життя та знайомство, а також залучення громадськості до регіональних та традиційних продуктів з Малопольського воєводства, якщо Ви хоча б на невелику частку зацікавлені у більш детальному вивченні цієї теми, варто неодмінно виділити час для відвідування заходу. Це також ідеальне місце, щоб дізнатися про органічне сільське господарство та суміжні галузі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини