Energy CEE Day 2019 — конференція у Кракові AGH!

4882
Facebook Twitter
Energy CEE Day 2019 — конференція у Кракові AGH!

Зустріч відбудеться 14-15 травня 2019 року у Кракові, в Університеті науки та техніки AGH С. Сташица (Akademii Górniczo-Hutniczej im. S. Staszica w Krakowie), на вул. Адама Міцкевича 30, корпус А0.

Уже втретє Фонд Університету науки та технологій AGH, Краків, Республіка Польща, запрошує підприємців, вчених та іноземних гостей взяти участь у конференції: «Малопольське воєводство як регіон передового досвіду та нових тенденцій підвищення енергоефективності», організованої у рамках проекту Центрально-Європейського енергетичного форуму — Energy CEE Day 2019. Зустріч відбудеться 14-15 травня 2019 року у Кракові, в Університеті науки та техніки AGH С. Сташица (Akademii Górniczo-Hutniczej im. S. Staszica w Krakowie), на вул. Адама Міцкевича 30, корпус А0.

Захід дасть всім учасника можливість дізнатися про широкий спектр тем в областях енергоефективності, сталого розвитку, термомодернізації, пасивного житла та суміжних областях. У рамках конференції, організатори закликають усіх зацікавлених та небайдужих осіб, попри сферу діяльності, взяти участь в обговореннях, а також у зустрічі підприємців та технологічній поїздці.

Захід реалізується у рамках проекту, співфінансованого з Регіональної операційної програми для Малопольського регіону на 2014-2020 роки, третьої пріоритетної осі «Przedsiębiorcza Małopolska», постанови 3.3 «Інтернаціоналізація Малопольської економіки», постанови 3.3.1 «Економічне просування Малопольська».

Метою проекту є організація серії наукових та ділових конференцій, та створення інтернет-порталу, який дозволить просувати інновації та зміцнить співпрацю між наукою та бізнесом.

Також він (проект) буде сприяти просуванню багатої пропозиції Малопольського регіону в області стійкої енергетики у Польщі та за кордоном, перш за все в області геотермальної енергії, фотовольтаїки та підвищення енергоефективності.

Одержувачами проекту є компанії, які ведуть або планують розвивати діяльність в області широко певної сталої енергетики, включаючи інтелектуальні мережі та накопичувачі енергії, чисті технології перероблення палива, енергоефективність, відновлювані джерела енергії, енергоефективні інтелектуальні будівлі та міста, зареєстровані або ті, котрі працюють у Малопольску.

Заходи, організовані у рамках проекту, будуть адресовані головним чином, сторонам, зацікавленим у:

— просуванні їх продуктів та послуг серед представників міжнародних компаній та організацій, які об'єднують галузеві компанії в області стійкої енергетики;

— встановленні контактів з персоналом університету з метою реалізації спільних проектів у галузі досліджень та розробок;

— генерації нових інноваційних ідей;

— придбанні нових знань в області стійкої енергетики;

— інтернаціоналізації своєї діяльності та розширенні контактів на міжнародній арені.Проект відкритий, тому що всі організації та особи, які відповідають критеріям відбору, будуть мати рівний доступ для участі у ньому. Участь у проекті буде безкоштовною як частина допомоги de minimis.

Формальні критерії для компаній, які приймаються для участі у проекті:

належить до сектору ММСП не працює у виключеній галузі відповідно до форми de minimis працює у галузі стійкої енергетики або зацікавлена ​​у запуску операцій у цьому напрямку

разом з допомогою вона не буде перевищувати прийнятний рівень de minimis, допомога 200 000 євро, зазначених у регламенті для компаній, зацікавлених у комерційних переговорах з представниками компаній та іноземних організацій, необхідно буде представити план міжнародних операцій підприємства, який був підготовлений не раніше, ніж за 18 місяців до наймання проекту.

Подробиці заходу та реєстрації: http://energy-forum.eu

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини