Elasticsearch: The Polish Chapter — дивимося програму заходу!

6600
Facebook Twitter
Elasticsearch: The Polish Chapter — дивимося програму заходу!

Вже 24 січня 2019 року в офісі компанії OpsTalent у Вроцлаві, Республіка Польща, пройде перша зустріч з фахівцями, котрі практикують, та людьми, що відповідають за створення повнотекстової пошукової системи — Elasticsearch.

Вже 24 січня 2019 року в офісі компанії OpsTalent у Вроцлаві, Республіка Польща, пройде перша зустріч з фахівцями, котрі практикують, та людьми, що відповідають за створення повнотекстової пошукової системи — Elasticsearch. Метою заходу є демонстрація учасникам можливостей кращого управління великою кількістю інформації у режимі реального часу. Стати частиною події, яка пройде в яскравій столиці Силезії — Вроцлаві, мають можливість студенти локальних та інших польських університетів, студенти з-за кордону, експерти сфери бізнесу та підприємництва, фахівці з інновацій, ІТ, представники засобів масової інформації та інші зацікавлені особи, попри галузь діяльності та країну походження.

Через міжнародний характер заходу, виступи спікерів будуть проходити англійською мовою згідно з наступним розкладом:

— 17:30 — реєстрація

— 18:00 — вітання OpsTalent

— 18:15 — введення в елементи Elastic: «Будьте у курсі останніх подій, що відбуваються в Elastic та отримати краще уявлення про включені елементи»

— 18:30 — доповідь «Повний текстовий пошук», підготовлений Філіпом Кренном, адвокатом та розробником в Elastic. Він постійно подорожує Європою (та не тільки) та оселився в Австрії, точно у Відні. Він любить обговорювати програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом, бази даних, інфраструктуру та безпеку.

— 19.00 — «Масштаб через довіру», Петро Кобзяковський, архітектор рішень з Elastic

— 19:30 — перерва

— 19:45 — «Введення у машинне навчання», Петро Кобзяковський

— 20 15 — «Шаблон централізованого входу», Філіп Кренн

— 20:45 — «Час для демонстрації: APM та інфраструктура», Петро Кобзяковський

— 21:05 — час для мережі

— 21:30 — завершення

Спікером заходу стане Філіп Карен, який має більш ніж 10-річний досвід роботи веб-інженером з інфраструктурою та базою даних, а на даний час залучений в якості розробника в Elastic.

Наступним спікером цього заходу є Петро Кобзяковський, член команди «Архітектори рішень», де він допомагає своїм клієнтам у реалізації проектів та визначає області, в яких використання «Elastic Stack» позитивно вплине на розвиток організації.Після виступу доповідачів та закінчення основи події, відбудеться мережева частина. Потім учасники зможуть вивчити цікаві для них теми та обмінятися досвідом під час бесід з доповідачами та іншими учасниками заходу у атмосфері, котра надихає, з напоями та закусками.Захід охоплюється більш ранньою безкоштовною реєстрацією учасників. Детальну інформацію можна знайти на Facebook: https://www.facebook.com/events/367409453723689/Партнером цієї міжнародної події виступає Elastic, компанія, пов'язана з Elastic Stack, яку багато хто знає за Elasticsearch, Kibana, Beats та Logstash. Вона допомагає іншим досліджувати та аналізувати дані, використовуючи можливості пошуку: від біржових котувань до потоків Twitter, журналів Apache та блогів WordPress.

Історія партнера заходу починається з декількох рецептів. Те, що почалося як побічний проект, тобто створення поля пошуку для додатка рецептів, створило цілу екосистему, засновану на відкритому вихідному коді та великому досвіді пошуку. Побудова рішень в Elastic Stack, починаючи з витоків, пов'язаних з Elastisearch, — це завдання, яке компанія ставить перед собою сьогодні.Щоб дізнатися більше про історію партнера, можна перейти за наступним посиланням: https://www.elastic.co/about/history-of-elasticsearchНе забудьте зареєструватися на захід! https://tiny.pl/tqz6q

Коли та де?

— Дата проведення зборів: 24 cічня 2019 р., 18:00-21:30

— Реєстрація учасників: початок о 17:30.

— Місце: вул. Злезна (Żlężna) 132 (офіс компанії OpsTalent), Вроцлав, Республіка Польща

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини