Доступні тури з Польщі до Мадрида

1423
Facebook Twitter
Доступні тури з Польщі до Мадрида

У даній статті ми розповімо, які чудові місця не можна обійти в іспанській столиці, а також скільки часу знадобиться студентам польських ВНЗ, щоб подорож була виправданою.

Іспанія — дуже колоритна країна, яка запам'ятається вже з перших годин відвідування, тому сотні тисяч туристів з усього світу приїжджають як до столиці, так і до інших іспанських міст, попри пору року. Не відстають від загального числа мандрівників і студенти польських університетів, оскільки є багато турів, які мають цікавий план відвідування та є дуже доступними. Ще однією перевагою, яка грає на руку студентам-іноземцям, котрі навчаються в освітніх структурах Польщі та бажають відвідати столицю Іспанії, є відсутність потреби оформлення додаткових дозволів, адже ця країна знаходиться у Шенгенській зоні. Що ж подивитися у Мадриді, щоб повною мірою відчути атмосферу та здивуватися красі цього куточка світу? У даній статті ми розповімо, які чудові місця не можна обійти в іспанській столиці, а також скільки часу знадобиться студентам польських ВНЗ, щоб подорож була виправданою.

Чи варто брати тур до Мадрида з польських міст або краще планувати самостійно?

Студенти університетів Республіки Польща дуже часто на вихідні планують подорожі до інших держав, найчастіше, що знаходяться у зоні Шенгену, оскільки для цього не потрібно багато грошей, а також не знадобляться додаткових дозвільних документів, для перетину кордону. Далеко не останнім куточком, який так прагнуть відвідати польські учні є Мадрид. Варто зауважити, що відстань у майже 3 тисячі кілометрів, особливо якщо Ви трохи обмежені часовими рамками, краще долати літаком. Якщо немає потреби чи плану бути в іспанській на якусь конкретну дату, можна підібрати той час, на який у лоукостерів, що мають виліт з різних польських міст буде найнижча ціна. Таким чином, бажаючи заощадити, можна орієнтуватися на таку цінову політику:

З інших міст є можливість дістатися тільки до Барселони, що теж буде прекрасною подорожжю.

Якщо тури розробляються компаніями, вони частіше розраховані на автобусний переїзд, тоді це не доцільно, плануючи провести у Мадриді лише уїк-енд. Тур може обійтися дешевше, якщо це “горяща” пропозиція, в іншому випадку, ціни будуть не дуже низькими.


Чудові місця іспанської столиці

Щоб побачити Мадрид у всій його красі, фахівці UP-STUDY радять приділити увагу таким пам'яткам:

1. Музей Прадо. Цей музей має світову популярність, адже тут представлені тисячі унікальних полотен, не менш ніж 4 сотні скульптур, а також різні вироби з благородних металів.

2. Центр мистецтв королеви Софії. У відвідувачів з'явиться можливість насолодитися творами мистецтва, починаючи двадцятим століттям, закінчуючи нашим часом.

3. Королівський палац Мадрида. Ця резиденція монархів, котра до сих пір використовується тільки для урочистих офіційних заходів. Однаково прекрасна як зсередини, так і зовні, також він має власний музей та оглядовий майданчик, з якого відкривається неперевершений вид на більшу частину міста.

4. Ескоріал. На огляд палацу, а також неперевершеного монастиря, який знаходиться поблизу, варто виділити цілий день. Крім помпезності палацу, відвідувачів також чекають два прекрасних музеї, а також природне багатство самої місцевості.

Підбиваючи підсумки, хотілося б особливо підкреслити, що відвідати Мадрид на вихідних у польських студентів вийти тільки скориставшись пропозиціями компаній лоукостерів. Що стосується автобусних турів, вони підійдуть лише для поїздки на канікули, а підібрати їх можна виходячи з пропозицій локальних компаній. Що стосується пори року, то, для відвідування іспанської столиці підійде будь-який час, головне — бажання та невелика кількість матеріальних засобів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини