Навчання у Краківському економічному університеті. Топові спеціальності та вартість

5047
Facebook Twitter
Навчання у Краківському економічному університеті. Топові спеціальності та вартість

У статті ми розповімо про особливості навчання та топові спеціальності у ньому, а також запропонуємо кілька інших ВНЗ з подібними напрямками досліджень.

Польська освітня система настільки відмінно себе зарекомендувала, що потік іноземних студентів збільшується з року у рік. Справедлива плата за навчальний рік, відповідність всім європейським стандартам, висококваліфікований викладацький склад, міжнародні стажування, проекти мобільності, організація комфортного побуту з низькими витратами, доступна медицина у порівнянні з іншими країнами Європи — це далеко не все, що може запропонувати Республіка Польща студентам своїх університетів. Завдяки тому, що у кожному польському місті є престижні університети з великим вибором спеціальностей на будь-який розсуд, можна віддати перевагу будь-якій локації. Під приціл наших фахівців сьогодні потрапив Краківський економічний університет (UEK), тому у статті ми розповімо про особливості навчання та топові спеціальності у ньому, а також запропонуємо кілька інших ВНЗ з подібними напрямками досліджень.

Специфіка, спеціальності та вартість навчання в Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Бувши однією з найбільших економічних шкіл у державі за кількістю учнів, даний університет має майже столітню історію. Серед університетів Кракова, за величиною він займає третю позицію. Роки існування університет присвятив наданню послуг вищої освіти на гідному рівні, з кожним роком напрацьовуючи наукову, дослідницьку та матеріально-технічну базу. Варто зауважити, що ВНЗ також використовує іноземний досвід у підготовці висококласних фахівців, що відповідають запитам та тенденціям глобального ринку праці.Середня вартість для досягнення освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра з польською мовою викладання становить 1600 євро за перший рік навчання та 2000 євро — за другий. Англомовні курси бакалавра обходяться дорожче, тому перший рік коштує 2300 євро, а другий — 3000 євро.

Серед найпопулярніших напрямків варто відзначити: прикладну інформатику, бухгалтерський облік та аудит, маркетинг та один з нових — інженерія організації та менеджменту.ВНЗ має два студентських гуртожитки у Кракові, що дозволяє частині учнів вирішити проблему з проживанням.

Університети Польщі з аналогічними спеціальностями та більш лояльною річною платою

Експерти UP-STUDY звертають Вашу увагу на те, що не завжди варто вибирати розрекламований та надмірно відомий профільний університет для отримання професії. У Польщі досить багато ВНЗ, які пропонують такі ж топові спеціальності або навіть більш широкий вибір напрямків з більш низькою вартістю та прекрасною якістю навчання. Таким чином, розглядаючи лише освітні структури Кракова, можна знайти потрібний напрямок досліджень вибравши Академію суспільних наук.

Не прив'язуючись до цього куточка РП, найкраще вибрати один з наступних ВНЗ у містах, які здатні запропонувати максимум можливостей:

1. Вроцлавський університет бізнесу.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві.

4. Академія суспільних наук у Варшаві.

5. Університет банківської справи у Познані.

З вищевказаної інформації можна зробити висновок, що навчання у Краківському економічному університеті, безсумнівно принесе свої позитивні результати, але чи варто платити більше, якщо є можливість отримати якісну освіту з лояльною платою. Українцям, як і іншим іноземним громадянам більш доцільно віддавати перевагу міжнародним польським університетам, адже вони допоможуть вийти на глобальний ринок праці.

Для вирішення поточних питань з приводу вступу, відкриття національної візи та проживання на час навчання звертайтеся до одного з наших 28-ми представництв.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини