Designed — Краківські зустрічі з дизайном розпочнуться 15 листопада!

8427
Facebook Twitter
Designed — Краківські зустрічі з дизайном розпочнуться 15 листопада!

Захід організовано Школою інтер'єрів та простору (Краківська художня школа) у партнерстві з містом Краків, Республіка Польща. Дизайнери почнуть перший випуск з «Sztuka do rzeczy — тиждень дизайну у Кракові».

Designed — Краківські зустрічі з дизайном (15-18 листопада) вчетверте принесуть дизайнерські проекти та вичерпні відповіді на питання, пов'язані з дизайном для широкої публіки. Всього через кілька днів, у всіх зацікавлених осіб, пов'язаних з цією процвітаючою галуззю, з'явиться унікальна можливість придбати роботи польських дизайнерів, послухати лекції фахівців та самостійно створювати унікальні предмети. Захід організовано Школою інтер'єрів та простору (Краківська художня школа) у партнерстві з містом Краків, Республіка Польща. Дизайнери почнуть перший випуск з «Sztuka do rzeczy — тиждень дизайну у Кракові».

Протягом перших трьох днів Designed, відкриті лекції та семінари будуть проходити у Школі інтер'єрів та простору, вул. Замойського 52, Краків, Польща. У них всі відвідувачі зможуть зустріти дизайнерів, таких як проф. Чеслав Фрейлих (ASP Краків), Ядвіга Хусарська (студія Хусарської) або художника та дизайнера Сюзанну Нишпор з Італії.Учасники, серед іншого, будуть мати шанс відвідати ряд безкоштовних семінарів: ABC дизайн інтер'єру, відповідність кольорам інтер'єру, створення кераміки та перероблених ювелірних виробів, а також можливість провести ремоделювання нарядів під керівництвом викладачів Школи дизайну одягу. Підписка на сайті: otypowani.com.pl (з 15 жовтня).У неділю, 18 листопада, під час ярмарку дизайну, в історичному просторі Стара Заджонства на вул. St. Wawrzyńca 12 у Кракові, можна буде побачити пропозиції від близько 100 компаній. Здебільшого серед них будуть польські майстри, мануфактури, невеликі компанії, художники, які створюють об'єкти, зроблені з унікальним почуттям стилю, повагою до екології та чесної торгівлі.

Вони представлять свої речі, починаючи від невеликих предметів, таких як ноутбуки, постільні приналежності або аксесуари для собак, закінчуючи картинами та прикрасами, меблями та сантехнікою. Це буде відмінна можливість купити оригінальні подарунки для себе, близьких, будинку та поліпшення інтер'єру закладів громадського призначення. Під час ярмарку, викладачі Школи інтер'єрів та простору нададуть безкоштовні поради з дизайну інтер'єру.

Дизайнери почнуть виставку «Фото-інтервал» (15 листопада, 18:00, Краківська художня школа), у ході якої молоді художники з Кракова представлять свій погляд на навколишнє середовище, поєднуючи фотографію, внутрішню архітектуру та моду.

Короткий план лекцій

1. Четвер, 15 листопада. «Проблеми доброї співпраці: дизайнер інтер'єру — інвестор» Моніка Гройек — випускниця Школи інтер'єрів та простору, керує власною дизайнерською студією Студія Square Design. Початок о 18.00.2. П'ятниця, 16 листопаді. Лекція 1: 16.00 — 16.45 «Як меблі визначають простір» Ядвіга Хусарська, студія Дизайн Хусарської. Леція 2: 17.00 — 17.45 «З іншого боку, все. Польський дизайн після 1989 року» проф. dr hab. Чеслав Фрейліч, Викладач Академії образотворчих мистецтв у Кракові. Лекція 3: 18.00 — 18.45 «Про невеликі рішення у процесі проектування» Ольга Домбровська та Адам Гроч зі студії Домбровська-Гроч.3. Субота, 17 листопада. 18.00 — 20.15 Сюзанна Нишпор та Емма Сколарі, Студія "Lesyeux", Мілан.Крім лекцій, всіх присутніх чекають захоплюючі класи, цікаві та пізнавальні дебати, інформативні виставки та інші події у рамках ярмарку.Запис на захід та додаткову інформацію можна знайти за адресою: projektyowani.com.pl.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини