Culturiosity — подробиці ініціативи, котра сприяє обміну студентами

8669
Facebook Twitter
Culturiosity — подробиці ініціативи, котра сприяє обміну студентами

Студенти з Університету Марії Кюрі-Склодовської у Любліні, Республіка Польща, та члени міжнародної некомерційної організації Enactus, створеної у Сполучених Штатах Америки, об'єднали свої зусилля у рамках цікавої ініціативи!

Студенти з Університету Марії Кюрі-Склодовської у Любліні, Республіка Польща, та члени міжнародної некомерційної організації Enactus, створеної у Сполучених Штатах Америки, об'єднали свої зусилля у рамках цікавої ініціативи! Ось їх основні цілі.

Організація Enactus. Що вона собою являє?

Enactus є найбільшою асоціацією у світі, яка об'єднує академічний світ зі світом бізнесу. Щодня студентські команди Enactus за допомогою наукових керівників та бізнес-консультантів реалізують інноваційні освітні проекти. Керуючись етичними принципами, створюючи соціальні та технологічні інновації, вони шукають бізнес-рішення та ринкові механізми, які будуть постійно та ефективно покращувати якість життя місцевих громад.

Культуристичність 2019 (Culturiosity): особливості проекту

Одним з їхніх проектів є «Культуристичність», мета якого — об'єднати студентів з різних країн з місцевою громадою, та перш за все з молоддю, знизити нетерпимість жителів Любліна до іноземців та познайомити учнів та студентів люблінських університетів з іншими культурами.

Зовсім нещодавно був організований черговий випуск фестивалю «2 Days Around The World — 2 дні навколо світу» у Центрі культури у Любліні, який за фактом був зборами для старшокласників та студентів. Спікери, які були присутні на заході, розповіли про свої експедиції та враження про такі країни, як Італія, Мексика та США.

У зв'язку з інтересом до іноземних культур та подорожей було прийнято рішення створити на порталі Youtube канал з аналогічною тематикою.

Там всі зацікавлені особи матимуть можливість подивитися інтерв'ю з іноземцями про перші враження від перебування у Польщі, репортажі з фестивалю, інформацію про цікаві ресторани у Любліні або інші поради та рекомендації.

Канал адресований як студентам, так і всім любителям подорожей, тому не обов'язково бути учнем польського або будь-якого іншого ВНЗ, щоб з інтересом його переглядати та стати підписником. Організатори кампанії зацікавлені у тому, щоб охопити людей, які цікавляться світом та відкриті для співпраці. Попри рід діяльності, кожен знайде корисну інформацію для себе.

У майбутньому буде також створено мобільний додаток, який полегшить повсякденні функції іноземців у Любліні та інших містах Республіки Польща.

Коротка інформація про Erasmus+

Нещодавно інтерв'ю дала Марта, яка брала участь у програмі обміну Erasmus Plus. Матеріал був створений, щоб розвіяти сумніви людей, які вже задумалися про поїздку. Хоча програма досить відома, мало хто наважується прийняти у ній участь через проблеми з мовою, кредитами або довгостроковим перебуванням поза домом. Відповіді на багато питань, котрі хвилюють, Ви знайдете у відео. Марта люб'язно надала вичерпну інформацію щодо процесу адаптації, моментів з проживанням, відносини інших учасників програми, а також людей, з якими доводиться стикатися під час життя за кордоном. Якщо у Вас викликала зацікавленість інтерв'ю, рекомендуємо прослухати іншу частину на YouTube-каналt Culturiosity: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4[&]v=8DG0Mwz4lOQ

До слова, участь у будь-яких програмах обміну студентами дає можливість подивитися світ, познайомитися з культурою інших народів, поглянути на життя з другого ракурсу, отримати досвід іноземних фахівців, та стає шкода, що багато учнів польських ВНЗ через страх та стереотипи відмовляються від такого унікального шансу. Організатори проекту плекають надії, що завдяки каналу, мобільному додатку та ініціативі колишніх учасників підвищиться обізнаність, та молоді люди будуть більш охоче брати участь в інтеграції такого роду.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини