Creative Vibes 2019 — інформація про конференцію

7318
Facebook Twitter
Creative Vibes 2019 — інформація про конференцію

Всі, хто зацікавлений у практичному застосуванні креативу у бізнесі, запрошуються на п'яту конференцію CREATIVE VIBES — «Креативність — ми розвиваємо бізнес».

Всі, хто зацікавлений у практичному застосуванні креативу у бізнесі, запрошуються на п'яту конференцію CREATIVE VIBES — «Креативність — ми розвиваємо бізнес». Захід відбудеться 8-10 травня у CoWalk HUB OFF Piotrkowska Centre та 11 травня на факультеті менеджменту Лодзинського університету, Лодзь Республіка Польща. Стати частиною події мають можливість студенти локальних та інших університетів, молоді фахівці, досвідчені підприємці, експерти різних сфер діяльності, вчені — всі ті, хто бажає розширити кругозір та придбати знання щодо того, яким чином можна впроваджувати творчість у бізнес, розвиваючи його.

Під час конференції учасникам випаде нагода зустрітися з представниками бізнесу, які, наприклад, розкриють роль творчості у професійному житті та розвитку компанії. Вони поділяться своїми останніми інноваціями у даному напрямку, а також розкриють секрети, які виділяють їх серед інших та допомагають не просто триматися на плаву, а й бути лідерами ніші, котру вони займають. Зважаючи на викладене, підкреслимо, що буде можливість зустрітися, серед іншого з:

— Міхалом Стюшом та Поліною Островською — творцями Петрковського Центру OFF (OFF Piotrkowska Center).

— Конрадом Плучиньским та Вальдемаром Олбріком — працюють над оригінальним методом Dicemma Dice.

— Даніелем Барадзей та Домініком Камокі — особистостями, які динамічно починають свою кар'єру.Основною метою події є незмінно пошук проявів креативності у бізнесі та наслідків його використання у цій галузі. Разом з учасниками, організатори будуть шукати аргументи, чому варто виходити за рамки схеми, починати стартапи, створювати інновації, бути підприємцем.

Вартість участі у конференції:

— для студентів першого, другого та третього ступеня навчання — 10 злотих;

— для професіоналів теоретичної та практичної частин — 20 злотих;

— публікація монографій (електронна книга) — безкоштовно.

План майбутньої події:

— Лекція від фахівців-практиків, представників бізнесу, які на своєму прикладі покажуть роль творчості в їх професійному житті. Організатори сподіваються, що зміст виступів надихне гостей на цікаву дискусію.

— Після виступів та дискусій з невеликим перекусом, буде можливість встановити нові професійні контакти.Семінари, в основі яких лежить нестандартне мислення.

— В останній день заходу буде можливість взяти участь у спеціальних семінарах, підготовлених, серед іншого Career Управління Лодзі та Creative Flow.

Локація: Co\Walk HUB OFF Петрковський Центр, вул. Piotrkowska 138/140, в'їзд на автостоянку з вулиці Сенкевича та Рузвельта, Лодзь, Республіка Польща.

Організатори:

— BACTACTIVE BUSINESS Коло творчості. Його члени активно шукають можливості для професійного розвитку, обсяг яких виходить за рамки навчальних програм, за допомогою тренінгів, реалізації проектів та наукової роботи.

— Со\Walk HUB — це альтернатива офісу або роботи вдома. Тут марно шукати ряди столів та корпоративний шик. Гасло «Гуляймо» передбачає здоровий, активний спосіб життя, у тому числі під час роботи. Індивідуальне обладнання та космічний план спонукають користувачів відпочити від комп'ютера. Тут Ви можете накидати ідеї на батуті, підтягнутися на перекладині та зробити бізнес-виклик на... спортивній біговій доріжці!— Факультет менеджменту університету Лодзі. Це організація, націлена на співпрацю з вітчизняними та закордонними навчальними та дослідницькими структурами, а також з суб'єктами бізнесу та державного сектора. Його відмінними рисами є: міждисциплінарний підхід до науково-дослідних та дидактичних спеціальностей, етика, відповідальність, професіоналізм та сучасність у дії.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте: http://bizaktywne.wz.uni.lodz.pl/konferencja/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини