Чому варто вибрати приватні гуртожитки в якості місця проживання на період навчання у Польщі?

1242
Facebook Twitter
Чому варто вибрати приватні гуртожитки в якості місця проживання на період навчання у Польщі?

Сьогодні ми говоримо про те, чому варто розглянути останній варіант, а також обговоримо альтернативи, які доступні українцям у Польщі!

Потрапити до університету мрії — це перший крок на шляху до здобуття якісної вищої освіти. Проте, варто пам'ятати, що з переїздом, адже більшість українських випускників шкіл прагнуть вчитися якомога далі від рідного міста, або країни, потрібно вирішити багато побутових питань. Оскільки наші земляки віддають перевагу придбанню кваліфікації в університетах Республіки Польща, вони стикаються з обов'язками та дилемами, які будуть супроводжувати вступ до дорослого життя. Одним з поширених завдань, що стоять перед новими студентами є вибір відповідного житла: кімната, квартира, студентський будинок або приватний гуртожиток? Сьогодні ми говоримо про те, чому варто розглянути останній варіант, а також обговоримо альтернативи, які доступні українцям у Польщі!

Студентське життя у будь-якому з польських міст

Багато людей вважають, що час навчання — прекрасними роками життя. Для одних вони наповнені кращими спогадами, пов'язаними з нескінченними веселощами, для інших: з першим коханням, а для деяких — із незалежним розкриттям секретів дорослому житті. Здається очевидним, що студентські пригоди легше знайти там, де їх найбільше. Таким місцем буде гуртожитком або сам університет. Але у державних студентських оселях місць на всіх охочих не вистачає. Що робити у такому випадку? Можна розглянути пропозиції приватних гуртожитків. До речі, студенти, що вступають з центром польської освіти UP-STUDY, можуть уникнути нервування з розв’язання житлового питання, адже їм доступні пропозиції від компанії. При необхідності, вони можуть отримати кілька варіантів місць проживання на вибір, причому ціни потішать батьків, адже вони є суттєво нижчими від ринкових.

Чому приватна студентська резиденція? Ці типи житла пропонують кращі стандарти у порівнянні з університетськими академіями. Більш того — до останніх дійсно важко дістатися — згідно зі статистикою, кількість місць у державних гуртожитках здатна покрити 9% попиту!

Умови проживання у приватному гуртожитку Польщі

Чого можна очікувати від приватного студентського житла? Умови, що переважають у таких об'єктах, більш привабливі та відповідають тим, які чекають орендарів сучасних квартир або квартир-студій для однієї людини. Студенти, які вибирають цей тип місця проживання, можуть розраховувати на сучасне обладнання, хорошу комплектацію, а також безліч різних засобів.

При перевазі приватного гуртожитку можна вільно вибирати між окремою кімнатою та загальною. У більшості апартаментів є окрема ванна кімната та мінікухня. Це чудова новина для тих, хто цінує спокій та не любить додаткової інтеграції.

Як пропонують різні приватні студентські будинки, вартість оренди містить також: прибирання модуля, збори та доступ до інтернету. Студентам нема про що турбуватися.

Більш того — вибір цього типу житла буде відмінним способом уникнути процесу пошуку квартир, які рідко виправдовують очікування орендаря, якщо говорити про самостійне наймання житла в одному з великих польських міст.

Все, що потрібно студенту в одному місці

Ідея приватного гуртожитку не була б виправдана, якби не додаткові зручності. Що можна очікувати від непублічного студентського будинку? Найбільш поширеними є такі об'єкти та проблеми, як:

  • зона навчання;
  • тренажерна зала без обмежень;
  • ігрова кімната;
  • пральня;
  • кімната для велосипедів.

Підсумовуючи, зауважимо, що у приватних гуртожитках є все, про що може мріяти середньостатистичний студент. У деяких з них є можливість отримати додаткові опції: басейн, читальні зали, зони для проведення експериментів. Це може бути відмінним варіантом, як для локальних громадян, які приїхали з сусідніх міст, так і для іноземців. У свою чергу учні, які обрали в якості помічника у процесі вступу компанію UP-STUDY, можуть вибрати із запропонованих варіантів, а їх батьки залишаться спокійними, адже діти будуть жити у хороших умовах з лояльною платою за житло.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини