Чим відрізняється Університет Банківської Справи в Познані від інших ВНЗ бізнес-напрямки?

5557
Facebook Twitter
Чим відрізняється Університет Банківської Справи в Познані від інших ВНЗ бізнес-напрямки?

Права та інтереси познанського WSB ексклюзивно представляє центр польської освіти UP-STUDY, з допомогою якого, можна вступити в цей ВНЗ з гарантією в 100%, та без особливих витрат зусиль, часу та грошей.

Створений за ініціативи Банківського освітнього товариства (ТЕВ), має двадцяти трьох річну історію (1994 рік), Університет Банківської Справи в Познані (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, WSB) є одним з наймасштабніших непублічних ВНЗ у Великій Польщі. Спеціальності, на які орієнтована установа вищої освіти — економічної, педагогічної та гуманітарної спрямованості. Права та інтереси познанського WSB ексклюзивно представляє центр польської освіти UP-STUDY, з допомогою якого, можна вступити в цей ВНЗ з гарантією в 100%, та без особливих витрат зусиль, часу та грошей. Завдяки приєднанню даного університету в 1999 році до групи недержавних ВНЗ, він придбав можливість надавати навчання на науково-кваліфікаційну ступінь магістра з фінансів та банківської справи.

Структура, спеціальності та особливості Університету Банківської Справи

Ця установа вищої освіти налічує понад 17000 студентів, як польського походження, так і іноземних громадян. Правда, відсоток українців становить не більше 10, тому що ВНЗ став доступний абітурієнтам з України, з недавніх пір. Всі програми розроблені польською мовою, але досить великий вибір спеціальностей. Серед найрейтинговіших варто виділити: Інформатику, Комп'ютерну графіку та Мультимедіа, Фінанси та банківська справа, та багато інших з бізнес-спрямованості. Вартість залежить від науково-кваліфікаційного рівня та спеціалізації, але знаходиться в діапазоні 1012-1393 євро. У WSB в Познані знаходиться статут Еразмус+, який був урочисто вручений комісією ЄС, та котрий надає можливість брати участь в програмі Еразмус+.

Завдяки цьому проекту були підписані домовленості про співпрацю з 46 університетами Європи. Тепер, студенти, у яких хороші результати навчання, а також бажання, яке вони можуть обґрунтувати, мають можливість навчатися протягом одного або двох семестрів в обраному закордонному вищому навчальному закладі. Також, існує шанс на отримання подвійного диплома з англійським Університетом Бедфордширу.

Співпраця ВНЗ з бізнес-організаціями та перспективи працевлаштування студентів

На відміну від державних польських університетів, WSB в Познані активно співпрацює з бізнесом, тобто, з багатьма компаніями в Великопольському воєводстві. Воно проявляється у вигляді ділового покровительства по бізнес-напрямках та деяким спеціальностям. Також, співробітництво проявляється у вигляді гостьових відкритих лекцій з відомими бізнесменами з одного боку, та вченими з іншого. Завдяки таким тісним взаємозв'язкам, а також налагодженим контактам з іноземними роботодавцями, випускники ВНЗ швидко працевлаштовуються на перспективні вакансії. Крім того, що по закінченню установи вищої освіти, студенти володіють величезним багажем теоретичних знань та практичних навичок, часто, більшість учнів, на виході знають від трьох до п'яти іноземних мов.

Випускники Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu користуються попитом серед локальних роботодавців, та роботодавців з ближнього зарубіжжя, тому 8 з 10 працевлаштовуються в перші три місяці, після отримання диплома. Що стосується студентського дозвілля, то існує багато клубів за інтересами, а також дослідницьких груп. Також, ВНЗ вітає здоровий спосіб життя та заняття спортом, тому, заохочує абонементами в тренажерний зал та басейн. Для найактивніших, можливо отримання грошової винагороди.

Підсумовуючи, варто зауважити, що Університет Банківської Справи в Познані прекрасний ВНЗ, який розвивається не тільки в напрямку надання послуг освіти, а й у дослідницькій діяльності. Студенти отримують знання в сприятливій та дружній атмосфері, розвиваються не тільки як фахівці обраної області, а й як особистості. Також, вищий навчальний заклад підписав чимало договорів про співпрацю, тому, може організувати для своїх студентів можливість навчання у ВНЗ за кордоном, на один або два семестри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини