Чи реально відкрити бізнес за кордоном. Як розвивати свою справу у Польщі?

6845
Facebook Twitter
Чи реально відкрити бізнес за кордоном. Як розвивати свою справу у Польщі?

У даній статті ми більш детально розглянемо наскільки реально відкрити бізнес в одній з європейських країн, а також розповімо, чому українці вважають за краще саме ведення справ на території Польщі.

На сьогодні, коли в Україні настільки нестабільні економічні, політичні та соціальні обставини, ті люди, які бажають розпочати свою підприємницьку справу, або повністю перезавантажити створений бізнес, але вже на території однієї з європейських країн, вважають за краще розвиток у Республіці Польща. Такому рішенню є вагомі причини, які прагматичні люди розглядають у першу чергу. Серед них варто відзначити: стабільність економічної ситуації, лояльність законодавства стосовно перебування та діяльності іноземців, рівень податків та інших обов'язкових платежів при відкритті бізнесу. У даній статті ми більш детально розглянемо наскільки реально відкрити бізнес в одній з європейських країн, а також розповімо, чому українці вважають за краще саме ведення справ на території Польщі.

Наскільки можливо українцям почати свою справу у іноземній державі?

На поточний момент, у більшості країн Європи немає перешкод для того, щоб іноземці починали там ведення свого бізнесу. Але, не у всіх державах це вигідно для українців. В даний час, Республіка Польща є найоптимальнішим варіантом, оскільки:

1. Має один з найнижчих рівнів податків серед держав Європейського Союзу — 19%, водночас як, наприклад, Естонія та Угорщина стягують поверх двадцяти відсотків, а Німеччина встановила позначку у 30%.

2. Вимагає невеликих капіталовкладень та стягує незначні у порівнянні з іншими країнами платежі. Таким чином, щоб відкрити Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) для статутного капіталу досить 5000 злотих (у межах 1200 євро), та, що важливо, засоби вносити на рахунок підприємства не завжди потрібно у момент проходження реєстрації.

3. Країна дуже лояльно ставиться до іноземців, вносячи поправки до відповідного закону, який регулює життя та діяльність нерезидентів на території РП, дозволяючи реєструвати свої компанії, а також сприяючи розвитку, пропонуючи оптимальні умови.

Таким чином, Польща стає для українців та інших іноземців з країн СНД тим плацдармом, який на вигідних умовах дозволяє побудувати на своїй території бізнес, зачепившись в європейській країні. Успішно розвиваючись на території РП буде набагато простіше вийти на міжнародний ринок, захопивши там частину своєї ніші.

Як розвиватися у Польщі та які чинники впливають на вибір бізнес-напрямку для старту?

Багато громадян Українці, з метою легальної імміграції в одну з країн Європи, вибирають побудову бізнесу. Найбільш сприятливі умови, як демонструє описана вище інформація, у Польщі, що ще дуже вигідно у локальному та культурному планах. Для того, щоб правильно підібрати напрямок бізнесу, варто приділити увагу таким факторам, як: локація та регіон, демографічна ситуація, переважна кількість підприємств якого типу розмістилися в обраному Вами місті. Також варто звернути увагу на поновлення у законах, наприклад, якщо Ви вирішили відкрити свій магазин, то необхідно враховувати заборону на недільну торгівлю.

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що після здобуття вищої освіти в одному з університетів Польщі дуже просто почати бізнес, оскільки отримані знання плюс знання місцевості, мовні навички та вже європейські звички стануть відмінними помічниками на цьому терені.

Отже, українцям у Польщі комфортно та практично не тільки жити, але й навчатися та будувати бізнес. Законодавство, низькі податки та вигідні умови дозволяють розвивати справу будь-якого напрямку. Крім цього, власна справа на території Польщі є відмінним приводом для легальної імміграції до цієї європейської країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини