Чи можуть студенти польських університетів накопичити на поїздку в Дубай за півроку?

1149
Facebook Twitter
Чи можуть студенти польських університетів накопичити на поїздку в Дубай за півроку?

Студенти університетів Республіки Польща дуже багато подорожують. В статті ми розповімо, як накопичити за півріччя на поїздку до Дубая, а також, що подивитися у місті на узбережжі Перської затоки.

Студенти університетів Республіки Польща дуже багато подорожують. Найчастіше — це поїздки до найближчих держав на уїк-енд. Але, іноді хочеться якогось різноманіття, котре кардинально відрізняється від уже звичного європейського укладу. У такому випадку, багато хто віддає перевагу візиту до Дубая. Хоча, тут варто помітити, що, подібна поїздка навряд чи буде бюджетної, а також не вдасться вкластися у два вихідних дні. Що ж робити у такому випадку? Звичайно, збирати матеріальні засоби, підбирати завчасно найбільш дешеві квитки та організовувати поїздку на канікули, яких у студентів польських освітніх структур досить. Дана стаття буде цікава всім студентам університетів РП, а також абітурієнтам, які планують отримувати кваліфікацію у Польщі та розглядають потенційні варіанти відпочинку за кордоном, оскільки ми розповімо, як накопичити за півріччя на поїздку до Дубая, а також, що подивитися у місті на узбережжі Перської затоки.

Як зібрати потрібну кількість грошей для відвідування Дубая?

Учні європейських університетів, які вже пройшли період адаптації та розібралися з усіма тонкощами освіти обраної країни, найчастіше, щоб відчути матеріальну свободу та у меншій мірі залежати від батьків, знаходять підробіток. Це стосується також студентів Польщі, котрі з другого та подальших курсів шукають варіанти додаткового заробітку, який допомагає не тільки покрити частину поточних витрат, а й подорожувати, а іноді й оплачувати навчання. Працюючи, наприклад, помічником бармена, польські учні ВНЗ можуть заробляти до 150 євро за зміну. Звісно такі заробітки не щодня, але й маючи 40-70 євро за зміну, за півроку більш ніж реально накопичити на відмінний відпочинок у Дубаї. Також відмінно оплачується репетиторство. Ще одним варіантом зібрати потрібну суму на подорож є завоювання стипендії, правда у цьому випадку Ви не укладетеся у відведений термін, адже спортивна,

наукова та подібні стипендіальні виплати можуть бути надані тільки після фактично виявлених успіхів.

Яким пам'яткам приділити увагу в Дубаї?

Цей емірат вміщує у собі безліч цікавинок сучасності. Спочатку, варто подивитися такі перли цього міста:

1. Мечеть Джумейра та культурний центр шейха Мохаммеда. Це яскравий приклад арабської релігійної архітектури, який вразить навіть найвимогливіших туристів.

2. Історичний район Бестакія. Колись, цей район заселявся багатими торговцями, тепер він є одним з найбільш відвідуваних місць туристами.

3. Будинок-музей шейха Саїда. Напевно, людям, які не звикли до того, що десь у світі існують шейхи з їх багатими будинками та статками, буде дуже цікаво побачити будинок такої людини на власні очі, тому не варто обходити цей музей стороною.

4. Національний музей Дубая у фортеці Аль-Фахіді. Проходячи через ворота старовинного форту Аль-Фахіді, Ви уперше зможете переконатися, що Дубай — це не тільки багато прибрані готелі, сучасна архітектура. Тут можна знайти прекрасні фасади з доісторичних часів, а також представлені вироби з благородних металів, дорогі та унікальні тканини, посуд та інші предмети, які розкажуть історію емірату.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що, якщо є охота, маючи непоганий підробіток або стипендіальні виплати, студенти польських університетів за півроку вільно можуть накопичити на поїздку до Дубая. Звичайно, відпочивати як шейхи не вийде, але на гідний тур цілком вистачить. Оскільки відстань між Варшавою та Дубаєм становить понад 6500 кілометрів, а переліт, часто, з пересадкою, тому, розглядати таку поїздку на уїк-енд не варто, але от літні канікули підійдуть як не можна краще.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини