Відпочинок на вихідні з друзями? Скільки коштує оренда автомобіля в Ольштині?

2092
Facebook Twitter
Відпочинок на вихідні з друзями? Скільки коштує оренда автомобіля в Ольштині?

Ольштин — столиця Вармії та Мазур. Плануєте поїздку до неї на вихідні з друзями? Розглянемо більш детально, що варто подивитися в Ольштині та поблизу, а також яким чином та за скільки можна взяти машину у прокаті.

Ольштин — столиця Вармії та Мазур — місто, в якому велика кількість озер, що спокушають любителів засмагати та займатися водними видами спорту, а пам'ятники приваблюють любителів історії. Це ідеальна база для знайомства з визначними пам'ятками регіону. Також тут можна отримати гарну освіту, наприклад, в Ольштинському Університеті, який пропонує широкий вибір спеціальностей, високий рівень навчання та лояльну плату за рік. Плануєте поїздку на вихідні з друзями? Варто приділити увагу цьому куточку РП, а також дізнатися, у скільки обійдеться оренда авто, адже таке рішення дозволить бути більш мобільними та провести час на свій розсуд. Розглянемо більш детально, що варто подивитися в Ольштині та поблизу, а також яким чином та за скільки можна взяти машину у прокаті.

Що подивитися у Вармії та Мазурах?

Земля тисячі озер — це регіон, який характеризується великою різноманітністю та чисельністю атракціонів як для любителів відпочинку на пляжі, так і для активного відпочинку. Ви хочете орендувати автомобіль в Ольштині? Звідси недалеко до Лідзбарк-Вармінського, в якому знаходиться єпископський замок 14-го століття, також відомий як Вавель Півночі. Варто також відвідати собор Фромборк, де похований Микола Коперник. На даний час тут проходять міжнародні фестивалі органної музики. При плануванні поїздки на вихідні не можна пропустити Миколайки або Мронгово — це літні столиці Мазур, які приваблюють моряків та пропонують відмінні умови для занять водними видами спорту.

Як орендувати автомобіль — формальності

Для оренди автомобіля потрібно водійське посвідчення, а також другий документ, що засвідчує особу, наприклад, ID або закордонний паспорт, якщо Ви іноземний студент польського ВНЗ. Існують також обмеження за віком — послугами більшості компаній з прокату можуть користуватися особи, яким виповнився 21 рік, котрі мають досвід водіння не менш ніж рік. Документи пред'являються при заявці на автомобіль, потім також підписується договір та протокол передачі. Коли термін оренди автомобіля закінчився, рівень палива у баку повинен бути відновлений. Існує також можливість продовження оренди автомобіля — для цього достатньо зв'язатися з представником з прокату телефоном та внести плату.

Скільки коштує оренда автомобіля?

Вартість оренди залежить від багатьох факторів, у тому числі від типу та моделі автомобіля, а також від періоду, на який він взятий в оренду. Безумовно нижчі ціни дійсні для невеликих автомобілів економ-класу. Nissan Micra з 1,2-літровим бензиновим двигуном та потужністю 80 л.с. при короткостроковій оренді (до 7 днів) коштує 89 злотих на день. П'ятидверний автомобіль з автоматичним кондиціонером, електричними дзеркалами та шістьма подушками безпеки забезпечує максимальний комфорт пасажирам, особливо у спекотні літні дні, його плата буде до 105 злотих. У свою чергу, автомобіль зі спортивним силуетом — Ford Focus з кузовом хетчбек коштує 119 злотих на день за короткострокову оренду. Автомобіль з дизельним двигуном 1.6 TDCI та потужністю 95 л.с. забезпечує багато місця для пасажирів та характеризується економічним згорянням. Таке авто у місті споживає 6,5 л 100 км, а за його межами — 5,5 л/100 км.

Отже, фахівці UP-STUDY підкреслюють, якщо Ви хочете провести огляд визначних пам'яток Ольштина та округи, краще орендувати авто. Пропозицій у цьому польському куточку досить, але варто уважно ставитися до деталей. Досить добре зарекомендував себе сервіс carfree, рекомендуємо ознайомитися з їх пропозиціями, тоді подорож пройде краще, ніж очікувалося.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини