Чи можна вивчити польську мову за відеоуроками? Іноземний для початківців

7495
Facebook Twitter
Чи можна вивчити польську мову за відеоуроками? Іноземний для початківців

При належному додатку зусиль, її можна вивчити самостійно, як за книгами та друкованою продукцією, так з використанням відеоуроків, саме про це ми поговоримо більш детально у даній статті.

Для того, щоб розуміти іноземну мову, досить приділити їй кілька тижнів, але ось бажаючи викладати свої думки, сприймати інформацію, яку намагається донести співрозмовник, необхідно приділити цьому питанню від 6 до 9 місяців. Звичайно, якщо мова має спільні корені або відноситься до аналогічної мовної групи, процес може прискоритися, але багато що залежить від форми вивчення та самого учня. Польська, наскільки б вона не була схожою з українською, все ж є іноземною мовою, а тому вимагає відповідального підходу. При належному додатку зусиль, її можна вивчити самостійно, як за книгами та друкованою продукцією, так з використанням відеоуроків, саме про це ми поговоримо більш детально у даній статті.

Особливості вивчення польської з допомогою відеоуроків

Мається на увазі, що учень буде займатися самоосвітою та, з допомогою відеоматеріалів намагатиметься оволодіти польською мовою. Тут варто особливо відзначити, що при виборі навчання за друкованими матеріалами, необхідно у будь-якому випадку вчити алфавіт тільки з аудіосупроводом. Потреба обумовлена ​​тим фактором, що в алфавіті Республіки Польща багато літер, які вимовляються особливо та краще зрозуміти, й запам'ятати, як це правильно робити. Якщо Ви не знайомі з мовою, можна починати з перегляду спеціальних мультфільмів. Оптимальним варіантом є дотримання наступних рекомендацій:— знайти навчальний мультфільм (можна на ютюбі), дивитися та слухати, переймаючись змістом та з серйозним підходом до даного типу занять;

— ті слова або фрази, які не були почуті, читати на субтитрах, а краще виписати до блокнота;— складні для розуміння слова краще подивитися у словнику.Варто підкреслити, що одними відеоуроками не можна досягти високих результатів. Заклавши базу, необхідно переходити на новий етап, без якого не обходиться жодне навчання — читання преси, написання листів та текстів, прослуховування музики, перегляд фільмів без субтитрів.

Переваги вивчення польської з UP-STUDY

Як уже згадувалося, відеоуроки підійдуть для закладення фундаменту, але, щоб розуміти лекторів у польських установах вищої освіти, спілкуватися з однолітками, не відчувати скутості при щоденному спілкуванні з оточуючими людьми, необхідно звернеться до відповідних фахівців. Абітурієнти, які вступають за програмою UP-STUDY, мають можливість вивчати мову на наших курсах, які передбачають, крім стандартного навчання, спілкування з носіями мови, а також, іноді, відвідування польських міст. Завдяки індивідуальному підходу, в учасників програми з'являється можливість більш швидко освоїти польську, а також отримати відповідний сертифікат, необхідний для підтвердження володіння мовою. До слова, дуже часто компанія, спеціально для своїх шановних клієнтів, розробляє акційні пропозиції, які дозволяють опанувати локальну мову Польщі абсолютно безкоштовно. Тому, з UP-STUDY вчити не тільки просто, але й, можливо, безкоштовно.

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що вивчати польську за відеоуроками можна, але після цього її потрібно поглиблювати за допомогою інших методів. Маючи багато часу у запасі, можна вдатися до такого самостійного плану з оволодіння новою мовою. Навчаючись з професійними викладачами та носіями мови, Ви зможете швидше та глибше зануритися у польську, заощадивши час, а іноді й засоби. З отриманими знаннями Ви зможете пройти співбесіду до польського закладу освіти, орендувати житло, перечитавши попередньо договір, та комфортно проживати на території Республіки Польща.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини