Чи є придбання кваліфікації у польських ВНЗ кращим видом міграції для українців?

2228
Facebook Twitter
Чи є придбання кваліфікації у польських ВНЗ кращим видом міграції для українців?

Оскільки багато молодих українців вже зі старших класів замислюються про своє майбутнє, значна частина з них прагнуть здобувати освіту за кордоном. У даній статті ми розглянемо причини імміграції українців до Польщі через навчання.

Оскільки багато молодих українців вже зі старших класів замислюються про своє майбутнє та володіючи інформацією можуть адекватно проаналізувати ситуацію у країні, значна частина з них прагнуть здобувати освіту за кордоном. Чим раніше бажання сформувалося, тим легше знайти шляхи втілення цього у життя. Оскільки у вітчизняних освітніх структурах все ще процвітає корупція, підтасовування результатів під час складання іспитів, а також упереджене ставлення викладачів до студентів, українці віддають перевагу європейським університетам. Найчастіше вибір падає на ВНЗ Республіки Польща, адже легкий вступ у поєднанні з лояльною платою, стають привабливим варіантом для придбання кваліфікації та, як наслідок, простою легальною імміграцією за кордон. У даній статті ми розглянемо причини імміграції українців до Польщі через навчання.

Чим викликане бажання мігрувати до європейських країн для отримання освіти?

Потреба розвиватися у динамічній державі, а також мати стабільний високий дохід та моральне задоволення від роботи — це цілком закономірно для будь-якої свідомої людини. Оскільки наші співвітчизники, які закінчують школу, сумніваються у тому, що цього реально досягти на Батьківщині, вони відправляються до інших країн. Міграція до Польщі з метою придбання вищої освіти є для молодих людей найбільш реальним варіантом. По-перше, є час для оформлення документів та не потрібно сподіватися на третіх осіб, адже все залежить від особистого прагнення та підготовки. По-друге, через те що більша частина університетів Польщі не враховують результати зовнішнього національного оцінювання, вступити не так вже й складно. Також, щоб бути впевненим у результаті при вступі, варто звернутися до кваліфікованих фахівців UP-STUDY, котрі крім зарахування, можуть допомогти у забезпеченні майбутніх учнів польських ВНЗ житлом, надати рекомендації щодо відкриття національної візи та підтримати в інших важливих питаннях.

Чому українські абітурієнти мігрують саме до Польщі?

Центеніали — покоління молодих людей, які народилися після 2000-го року, вже вступають до установ вищої освіти. Це інший тип особистостей, які народилися та виросли у часи вже розвинених технологій, тому у них інші вимоги, потреби та навіть спосіб мислення. Такі молоді люди роблять все завчасно, а маючи необмежений доступ до інформації, вони здатні приймати більш зважені рішення. Таким чином, українці, що підбирають для себе країну навчання, зупиняються на Польщі, оскільки:

  • справедлива плата за навчальний рік поєднується з високим рівнем якості;
  • індивідуальний підхід у приватних ВНЗ сприяє розвитку як особистісних, так і професійних якостей;

  • міжнародні програми обміну студентами доступні та мають широку географію;
  • подорожувати можна всією зоною Шенгену, причому, завдяки лоукостерам, з невеликими витратами;
  • вихід на міжнародний ринок праці — це тільки питання часу та прагнення самого студента.

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що зваживши всі за та проти освіти у різних країнах, українці все частіше приходять до висновку, що найкращим варіантом є університети Польщі. Швидка та безпроблемна міграція за навчанням до міст РП набирає обертів з кожним роком. До слова, після того, як термін першої довгострокової візи підходить до закінчення, можна оформити документ з більш тривалим терміном дії — Карту Побиту, а це ще один варіант зачепитися в європейській країні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини