Чи є якісні відеоуроки польської мови для початківців? Курси або самонавчання

8946
Facebook Twitter
Чи є якісні відеоуроки польської мови для початківців? Курси або самонавчання

Оскільки українці дуже часто вибирають ВНЗ Польщі, у даній статті ми розглянемо можливість вивчення польської за відіоуроками, а також розповімо, як підшукати якісні мовні курси.

Останнім часом вивчення іноземних мов практично пропагується. Також багато користувачів намагаються схилити споживачів до того, щоб займатися самонавчанням через підписку на різні блоги або відеоуроки. Але, варто поставити собі питання: «Чи підходить такий варіант навчання для кожної іноземної мови?». Насправді, якщо вчити якусь мову для особистих цілей, наприклад, спілкування з друзями або розмова з носіями під час подорожей, тоді можна сміливо навчатися на власний розсуд. Але, якщо придбання розмовних навичок чужою мовою викликано бажанням вступати до закордонної установи вищої освіти, тоді краще вдатися до професійної допомоги. Оскільки українці дуже часто вибирають ВНЗ Польщі, у даній статті ми розглянемо можливість вивчення польської за відіоуроками, а також розповімо, як підшукати якісні мовні курси.

Чи є в мережі якісні відеоуроки польської?

Для початківців, котрі вирішили вивчати польську мову варто пам'ятати, що ні в якому разі не потрібно закладати основу з допомогою друкованих тематичних матеріалів. Річ у тому, що локальна мова Республіки Польща належить до слов'янської мовної групи, але має дуже багато відмінних рис, особливо в алфавіті, в якому присутні незнайомі та складні літери. Вимова цих букв, які складаються з декількох звуків настільки специфічна, що, не чуючи цього від носіїв мови, неможливо зрозуміти, як правильно це робити. Тому, прийнявши рішення самостійно вивчати польську, підберіть відео та аудіоуроки, щоб закласти правильний фундамент. Що стосується наявності якісних уроків польської для початківців, то їх швидше немає. Для таких мов як англійська, французька, німецька — їх безліч, але ось польська не так відома у світі, щоб у мережі для неї було багато відеоінформації.

Зважаючи на це, тільки якщо дана мова потрібна для неформальних цілей, можна вдатися до самонавчання, в інших випадках краще віддати перевагу професійним курсам.

Як вибрати професійні курси польської?

Зараз, коли кожен четвертий український абітурієнт вибирає отримання кваліфікації в одній з освітніх структур Польщі, з'явилося багато пропозицій від мовних шкіл та курсів. Ясна річ, що не всі вони надають якісне навчання, більш того, багато дуже завищують вартість послуг. Щоб зробити правильний вибір, фахівці UP-STUDY радять звернути особливу увагу на дотримання наступних параметрів:

— термін навчання 6-9 місяців;

— кілька викладачів повинні бути поляками або мати великий досвід спілкування з корінними жителями РП;

— частина курсу проходить в Україні, частина у Польщі (це вищий пілотаж курсів, яким славиться компанія UP-STUDY);

— позитивна думка колишніх учнів;

— багаторічний досвід надання послуг такого характеру;

— кілька варіантів інтенсивності, методик та індивідуальний підхід до клієнтів.

Відповідаючи таким вимогам, можна розраховувати, що Ви отримаєте максимум від навчання та, за підсумком, сертифікат, що підтверджує необхідний рівень володіння польською — В2.

Підсумовуючи, варто зауважити, що польська мова не сама складна у світі, але без належних зусиль та кваліфікованої допомоги оволодіти нею буде вкрай непросто. На поточний момент, якісних відеоуроків для вивчення польської практично немає. Абітурієнтам університетів Польщі варто підібрати гарні курси, а щоб істотно заощадити, краще стежити за акціями від UP-STUDY. Звертайтеся до наших представництв та кваліфіковані співробітники не тільки допоможуть підібрати місто, ВНЗ та спеціальність, а також підкажуть як відкрити візу, запропонують варіанти житла на час навчання, але й поділяться інформацією про поточні пропозиції, адже можливо саме Вам вдасться пройти курс польської з UP- STUDY абсолютно безкоштовно.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини