Чи дорого для польських студентів відвідування Брюгге у вихідні?

1051
Facebook Twitter
Чи дорого для польських студентів відвідування Брюгге у вихідні?

Попри погодні умови, в Брюгге варто приїхати, тому що місто гарне та чарівне. Тому, коли вдасться купити дешеві квитки до Бельгії, варто там не зупинятися, та відправитися сюди на вихідні.

Мало кому варто рекламувати Брюгге. Це місто, розташоване у північній частині Бельгії, щорічно приваблює натовпи туристів, навіть у холодні та дощові дні, та студенти польських університетів не є винятком. Багато з тих, хто побував у Брюсселі та у Брюгге схиляються до того, що остання брюссельська локація більше сприяє відпочинку на вихідні. Попри погодні умови, сюди варто приїхати, тому що місто гарне та чарівне. Тому, коли вдасться купити дешеві квитки до Бельгії, варто там не зупинятися, та відправитися на вихідні до Брюгге.

Як провести час у Брюгге?

Якщо Ви прибули ввечері, з вокзалу краще попрямувати на місце проживання, щоб залишити речі та мати можливість пізніше прогулятися вулицями. Квартиру або хостел краще орендувати у декількох хвилинах ходьби від центру Брюгге. До настання темряви вдасться зробити покупки, пригоститися місцевими стравами у хороших та порівняно недорогих ресторанах.

Якщо дозволяє погода, фахівці UP-STUDY рекомендують взяти в оренду сітібайк, оренда якого обійдеться від 4 євро за годину, та відправитися оглядати історичний центр Брюгге. Можна заїхати на місцевий ринок, де вдасться купити багато чого: одяг, іграшки, різні делікатеси — сир, ковбаси, оливки, солодощі та курку-гриль. Йдучи серед натовпу туристів головною торговою вулицею, потрібно чимало зусиль, щоб дістатися до головної площі Гроте Маркт з характерними багатоквартирними будинками та вежею з годинником Belfort.

Просто пройдіть кілька вулиць далі, щоб знайти себе в історичному районі Бург, де вдасться побачити одну з найкрасивіших будівель у місті ратушу Stadhuis та базиліку Heilig Bloed Basiliek, в якій знаходиться посудина, імовірно, з кров'ю Христа. Брюгге, крім незвичайної архітектури, знаменитий численними каналами, що перетинають історичний центр міста. Його часто називають фламандською Венецією. Звичайно, можна кататися на човні каналами, це одна з найбільших місцевих визначних пам'яток, що мають велику популярність — іноді доводиться стояти у черзі, але, не дивлячись на дуже туристичний характер, варто відправитися у півгодинний круїз. Це прекрасна можливість познайомитися з цим містом з боку води. У центрі є кілька місць, звідки відправляються такі човни, ціна скрізь однакова.

Куди ще йти, якщо Ви приїхали лише на вихідні?

Перебуваючи у Брюгге, варто відправитися у подорож на місцеву пивоварню Huisbrouwerij De Halve Maan. Вона була заснована у 16 столітті, пережила дві війни, та тут проводиться одне з популярних бельгійських сортів пива: Brugse Zot Blond. Щодня тут організовуються екскурсії, прогулянка пивоварнею коштує 8 євро та триває близько 45 хвилин, наприкінці чекає дегустація. Після дня велосипедних прогулянок містом варто пошукати ресторани з виключно фламандськими стравами. Хороший заклад Ви знайдете у провулку на вулиці Huidenvettersplein. Тут також є кілька місць, які пропонують, серед іншого, морепродукти, благородну рибу та інші делікатеси.

Якщо говорити про те, чи дорого студентам польських ВНЗ проводити час у Брюгге, то можна помітити, що ціни не особливо відрізняються від Брюсселя. Часовий проїзд у громадському транспорті обійдеться у 3 євро, на три доби — 12 євро. Якщо Ви хочете вишуканої прогулянки, можна взяти екіпаж, який обійдеться у 35 євро. Вартість обіду залежить від ресторану та меню.

Підсумовуючи, зауважимо, що Брюгге — те бельгійське місто, яке потрібно відвідати хоч раз кожному. Воно має свої унікальні пам'ятки та атмосферу. Якщо є можливість купити доступні квитки у Бельгію, варто неодмінно запланувати відпочинок у Брюгге.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини