Враження студентки ALMAMER факультету "Косметологія" про навчання в Польщі

9597
Facebook Twitter
Враження студентки ALMAMER факультету "Косметологія" про навчання в Польщі

Враження від навчання у Польщі, студентки Університету АЛЬМАМЕР (Варшава) факультету "Косметологія" після здачі першої сесії - Пилип'юк Соломії

Враження від навчання у Польщі студентки Університету АЛЬМАМЕР (Варшава), факультету "Косметологія" після здачі першої сесії - Пилип'юк Соломії

Пилип'юк Соломія, студентка факультету "Косметологія"

"Доброго дня. Я, власне, зараз навчаюсь у вищому навчальному закладі ALMAMER WS (Warszawa), напрямок "Косметологія". Якщо говорити відверто, то я більш ніж задоволена процесом навчання і, звичайно ж, самим факультетом. Я вже "пережила" першу студентську сесію, тому можу гордо назвати себе студентом.

Для того, чтоб навчатися в польському ВНЗ - потрібне бажання, і, звичайно, прагнення до знань. У нас в університеті дуже хороші і розуміючі викладачі, які до українців відносяться з особливою цікавістю і терпінням. Якщо у Вас виникне бажання навчатися в Польщі, то не потрібно боятися того, що рівень знання польської мови у Вас недостатній, або і зовсім нульовий. Коли я їхала до Польщі, чесно кажучи, польською знала лише кілька слів (які зараз використовую вкрай рідко :). Якщо маєш бажання і прагнення, то незнання польської мови не буде для тебе здаватися перешкодою.

Для мене вивчення польської було дуже цікавим і захоплюючим процесом.Тому, якщо у Вас є можливість і бажання навчатися в Польщі, але Ви маєте сумніви чи варте воно того, чи варто їхати від теплого батьківського крила в "чужу" країну, я можу з упевненістю сказати, що так. Варто! Безумовно!

P.S. "І ще,дуже дякую програмі UP-STUDY за те, що мій вступ до Польщі був настільки легким і безтурботним. Дякую Вам за все. Dziękuję bardzo :)"

Соломія Пилип'юк.Студентка першого курсу. Almamer WS (Warszawa).

Більше відгуків від студентів →Більше відгуків від університетів →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини