Чергове видання конкурсу грантів «Ініціатива на стороні природи» стартує уже скоро !!!

5248
Facebook Twitter
Чергове видання конкурсу грантів «Ініціатива на стороні природи» стартує уже скоро !!!

12 березня поточного року почався набір для нової редакції конкурсу грантів, організованого Живець-Здруй у рамках програми «Po Stronie Natury», який триватиме до 26 квітня 2018 року, до полудня.

12 березня поточного року почався набір для нової редакції конкурсу грантів, організованого Живець-Здруй у рамках програми «Po Stronie Natury», який триватиме до 26 квітня 2018 року, до полудня. Конкурс спрямований на формування екологічної обізнаності суспільства. У даному виданні виділена основна тема: «RE-LIFE Life», тобто посилання на управління відходами та закриту пластикову циркуляцію. На сьогодні, більш ніж 100 проекологічних проектів реалізовані завдяки грантам, наданим Живець-Здруй. У цьому році для проведення заходу було збільшено бюджет проекту та його призовий фонд. Взяти участь мають можливість студенти польських університетів, локальні підприємства, організації та інші зацікавлені особи.

Конкурс «Ініціатива на стороні природи» спрямований на виявлення ініціатив, які сприяють збереженню природи та догляду за нею. Завдяки цьому проекту, окремі особи та організації можуть отримувати фінансові ресурси для реалізації розроблених ними ідей та проектів. Представлені проекти повинні відноситися до теми конкурсу випуску цього року: «Повторне життя». Гасло ставиться до проблем, пов'язаних з управлінням відходами, сприяє більш широкому розгляду предмета та пошуку цікавих рішень. Основною метою є звернення уваги на той факт, що рециркуляція полягає не тільки у сортуванні відходів, а й в можливості повторного використання. ПЕТ — цінна сировина, що використовується у багатьох галузях промисловості, наприклад, rPET або перероблений ПЕТ), може використовуватися для виробництва нових пляшок, контейнерів для їжі або флісу.

Нові категорії, нові можливості

Ініціативи можуть бути представлені у п'яти категоріях:

— відеопроект;

— фотографічний проект;

— студентський дослідницький проект;

— проект репортера;

— проект еко-інновацій.Співфінансування отримає сім обраних заявок.

Загальний призовий фонд становить 150 000 злотих.Приймання заявок, як вже раніше повідомлялося, розпочалося 12 березня 2018 року (12:00) та триватиме до 26 квітня 2018 року (12:00). Роботи будуть оцінюватися експертним журі з 9 членів, які є висококваліфікованими фахівцями у напрямку охорони навколишнього середовища та інших суміжних областях. Переможці будуть визначені 30 травня 2018 року та представлені на фестивалі Wachlarz 16 червня. Потім, за підтримки наставника, їм буде потрібно більш ніж 2 місяці для реалізації свого проекту. Повний список присяжних та наставників, а також докладний опис вимог конкурсу можна знайти на офіційному сайті конкурсу: innow.postronienatury.pl. Поспішайте своєчасно оформити заявки на участь у даному конкурсі грантів, адже можливо саме Ваш проект допоможе не тільки зберегти природу, а й дати друге життя раніше використаним предметам побуту.

Протягом 10 років на стороні природи

«Ініціативи на стороні природи» — це конкурс грантів, реалізований у рамках ювілейного видання «Po Stronie Natury». Po Stronie Natury — програма, яка протягом 10 років послідовно переконує поляків у тому, що варто піклуватися про природне середовище та залучати їх до спільної діяльності на благо природи. Це одна з найтриваліших програм КСВ у Республіці Польща. З самого початку Живець-Здруй зі своїми партнерами посадив понад 6 мільйонів дерев, оновив більш ніж 1000 кілометрів гірських стежок та надав гранти для 100 місцевих екологічних ініціатив. Партнерами цього року програми «Po Stroie Natury» є Державні ліси, PTTK, Екологічний фонд «Арка» та організація «Аутрідери».

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини