Будівельна Олімпіада для учнів 11 класів українських шкіл. Отримай можливість вчитися в Польщі безкоштовно

6445
Facebook Twitter
Будівельна Олімпіада для учнів 11 класів українських шкіл. Отримай можливість вчитися в Польщі безкоштовно

Програма UP-STUDY інформує про початок Олімпіади для учнів українських шкіл (11 клас) за напрямом "Будівництво", переможці якої отримають можливість здобути вищу освіту в Польщі абсолютно безкоштовно.

Програма UP-STUDY інформує про початок Олімпіади для учнів українських шкіл (11 клас) за напрямом "Будівництво", переможці якої отримають можливість здобути вищу освіту в Польщі абсолютно безкоштовно протягом усього періоду навчання на отримання інженерної професії "Будівництво", спеціальність "Будівництво доріг, мостів та шляхопроводів". Взяти участь в Олімпіаді може будь-який 11-ти класник, який є випускником школи в 2018 році. Участь в Олімпіаді не зобов'язує вступати до Польщі в разі виграшу та проходить в три етапи, перші два з яких онлайн, тобто Вам не потрібно їхати до Польщі, досить мати комп'ютер та інтернет. Переможці другого етапу будуть запрошені відвідати Вроцлав та вже на місці взяти участь в третьому етапі олімпіади серед кращих з кращих. На сьогодні, напрямок в будівництві доріг, мостів та шляхопроводів є одним з найбільш затребуваних в даній області, тому дана Олімпіада націлена на абітурієнта-випускника української школи, який цікавиться будівництвом, для підтримки розвитку талановитої молоді та надання їй можливості безкоштовного отримання вищої освіти.


Спонсорами Будівельної Олімпіади є чимала кількість провідних компаній та корпорацій, що працюють в сфері Будівництва та Логістики в Європі та світі, а саме: LEONI Kabel, LOGINTRANS, PHU. RITEX, VOLVO, VOS LOGISTICS, PB INTER-SYSTEM SA, та звичайно найбільша будівельна компанія в Європі, яка охоплює 70% ринку девелопменту в країнах ЄС та 20% в США та Великобританії, займається будівництвом найбільших проектів житлової та комерційної нерухомості, а також доріг та мостів — шведська компанія "SKANSKA". До речі саме фірма "SKANSKA" була одним з підрядників у будівництві Всесвітнього торгового центру (вежі-близнюки) в Нью-Йорку (США).

Реєстрація на Будівельну Олімпіаду: goo.gl/cCSaHJ

Олімпіада проходить в три етапи:

Етап №1: до 18 лютого 2018 — Онлайн. Даний етап — це онлайн тест на 15 питань, що стосуються будівельної галузі. У разі, якщо Ви дасте не менш ніж 50% правильних відповідей, будете допущені до Етапу №2. Якщо Ви дасте менш ніж 50% правильних відповідей, то на даному етапі участь в олімпіаді буде завершена.Етап №2: з 26 лютого 2018 по 25 березня 2018 — Онлайн. До другого етапу будуть допущені 120 кращих студентів за результатами першого етапу. Другий етап буде подібний першому, але складатиметься вже з 20 більш складних питань, що відносяться до галузі будівництва. 60 студентів, які наберуть найбільшу кількість балів за результатами другого етапу, будуть допущені до етапу номер три.Етап №3: ФІНАЛ 6 квітня 2018 — буде проходити у Вроцлаві на базі Університету Логістики та Транспорту. Полягатиме у вирішенні проблемного питання та знаходженню креативного, конструктивного шляху виконання завдання.

Церемонія вручення нагород: 04 Травня 2018

Нагороди, підготовлені Університетом Логістики та Транспорту для переможців, виглядають наступним чином:1. Перше місце: повністю безкоштовне навчання в Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві на факультеті "Будівництво". Участь в міжнародних конференціях провідних будівельних компаній протягом першого року навчання, а також набір сувенірів з символікою ВНЗ: футболка, кубок для напоїв, блокнот тощо.2. Друге місце: безкоштовний перший рік навчання в Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві на факультеті "Будівництво", планшет та набір сувенірів з символікою ВНЗ: футболка, кубок для напоїв, блокнот тощо.3. Третє місце: безкоштовний перший семестр навчання в Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві на факультеті "Будівництво" та набір сувенірів з символікою ВНЗ: футболка, кубок для напоїв, блокнот тощо.

Додатково, кожен переможець отримає сувенірні подарунки від патронатів Олімпіади, компаній: INTER-SYSTEM та SKANSKA. Для того, щоб взяти участь в Олімпіаді за напрямом "Будівництво", Вам необхідно перейти за посиланням, зареєструватися онлайн та отримати link доступу до сторінки Олімпіади.

Важливо! В Олімпіаді можуть брати участь всі одинадцятикласники та студенти технікумів, участь в Олімпіаді не зобов'язує подавати документи для вступу до Польщі, кожен може випробувати свої шанси на перемогу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини