Чи по кишені нам Шопінг в Польщі?

6931
Facebook Twitter
Чи по кишені нам Шопінг в Польщі?

Коли валізи вже спаковані, документи оформлені, візи відкриті, настає момент, коли виникає питання: скільки я можу придбати у Польщі? Де ж вигідніше купувати речі та продукти — вдома чи за кордоном?

Коли валізи вже спаковані, документи оформлені, польська мова вивчена, настає момент, коли у батьків виникає питання з приводу продуктів харчування. Де ж вигідніше купувати товари для дітей — в Польщі чи везти все необхідне з України. В даній статті ми розповімо про основні відмінності товарів, придбаних в Україні та Польщі, що допоможе порівняти ціни та якість продуктів.

Різноманітність продуктів харчування на польському ринку

Польські мережі магазинів мають велику особливість — вони пропонують споживачеві товар, як польського так і європейського виробництва. Супермаркети в Польщі співпрацюють з найкращими іноземними постачальниками та виробниками. Варто зауважити, що Європейські норми стандартів якості (ГОСТ), за якими виготовляються продукти харчування, набагато вищі, ніж в Україні. Ринок Європи є відкритим між країнами Шенген зони, тому в Польщі доступні якісні німецькі, британські, французькі, італійські товари. Наприклад, фрукти та овочі часто постачають з Італії, Іспанії, Греції та інших екзотичних країн, тому і доступні на полиці супермаркету вони в будь-яку пору року.

Польські магазини як і в Україні часто проводять акції, спеціальні пропозиції на певні групи товарів, які широко рекламуються, і про які завчасно попереджають, тому Ви зможете заздалегідь переглянути акційні оголошення і зрозуміти, що Вам необхідно купити, в які дні та на чому можна істотно заощадити. Серед мереж магазинів досить поширеними є різні системи нараховування бонусів, також є можливість відкриття власної дисконтної картки, завдяки якій Ви зможете отримувати відсоткові знижки, роблячи покупки.

Де краще купувати продукти харчування та на що варто звертати увагу?

Якщо ж розглядати конкретні супермаркети, то за результатами аналізу асортименту різних мереж супермаркетів найвигідніше купувати продукти в таких магазинах як: «Biedronka», «Auchan», «Lidl», «Carrefour», «Kaufland», «Netto», «Tesco» — там найнижчі ціни та величезний вибір продуктів. В "Żabka" та "Freshmarket" в 2-3 рази дорожче, але якщо потрапити на знижку певного товару, то можна цілком вигідно скупитися (зверніть увагу, що ціна не залежить від якості або терміну придатності продукту). Тижневі знижки в таких магазинах — це, в першу чергу, маркетинговий хід, щоб привернути увагу покупців. Як і у нас в кожому польському супермаркеті при вході є стенди, де представленні товари з актуальними тижневими знижками. Тому уважно слідкуйте за позначками на цінниках, тому що часто можна придбати два продукти майже за ціною одного.Окрім доступних цін та високої якості, в польських супермаркетах Ви отримуєте величезний асортимент товарів, які є недоступними в Україні, тому можна спробувати багато чого нового. Працівники магазинів цінують своїх клієнтів, постійно проводячи акції, знижки, оновлюючи асортимент, щоб шопінг був приємним, комфортним та головне — за доступною ціною!

Успіху досягає той, хто його шукає

Студент не навчиться жити й вести нормальний спосіб життя, влаштуватися в Польщі, якщо не відчує все на власному досвіді. Чим людина молодша, тим швидше вона до всього звикає. Ну і, звичайно, зʼявляється впевненість у собі, яка допомагає протягом усього життя.

Не варто боятися роботи й непокоїтися, що вона перешкодить навчальному процесу. Головне — навчіться правильно розподіляти свій час (у цьому стане в нагоді метод спроб і помилок) і вирушайте до карʼєрних вершин із початку навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини