Автопрокат у Польщі. Як орендувати автомобіль дешево та без проблем?

16773
Facebook Twitter
Автопрокат у Польщі. Як орендувати автомобіль дешево та без проблем?

Прокат автомобілів — відмінний спосіб швидко та ефективно оснастити себе функціональним транспортним засобом. Як орендувати автомобіль дешево та без проблем? Ось короткий посібник з цієї теми.

На даний час, наявність автомобіля більше не розкіш, а щось, без чого досить важко обійтися кожен день. Однак, не всі можуть дозволити собі придбати цей засіб пересування, а також виникають ситуації, при яких машина є у наявності, але вона ламається, та необхідно вирішити питання з пошуком іншого транспорту. Загалом, ситуацій, при яких може знадобитися автомобіль, під час тривалого проживання на території Республіки Польща, виникає безліч. На щастя, є можливість орендувати автомобіль. Прокат автомобілів — відмінний спосіб швидко та ефективно оснастити себе функціональним транспортним засобом. Як орендувати автомобіль дешево та без проблем? Ось короткий посібник з цієї теми.

Як орендувати автомобіль дешево?

На ринку Польщі є багато компаній з прокату автомобілів, які намагаються перевершити один одного для своїх клієнтів. Не завжди, однак, відомий бренд пропонує найнижчі ціни та, перш за все, кращі пільги з оренди. Придивляючись до автомобіля, варто вибрати опцію порівняння цін в Інтернеті, що дає можливість визначити оптимальну плату за необхідний спектр послуг.

Депозит при оренді автомобіля

У багатьох компаніях з прокату автомобілів у Польщі, під час підписання остаточних документів оренди автомобіля, є необхідність внесення депозиту. Цей тип оплати варіюється від декількох сотень до десятків тисяч злотих. Все залежить від бренду та престижу транспортного засобу, який зацікавив клієнта.

Якщо при поверненні, авто знаходиться у повністю чинному стані, компанія орендодавець поверне 100% депозиту. Неприємності можуть початися, коли автомобіль повертається після нанесення серйозних ушкоджень, подряпин або іншого типу невідповідності. У цьому випадку, компанія може частково або повністю залишити за собою кошти, раніше внесені клієнтом на депозит. Водночас, на польському ринку багато компаній, які надають автомобілі для оренди, не вимагаючи внесення депозиту. Зазвичай, для цього типу оренди потрібні тільки документи позичальника та відповідні документи, підготовлені компанією.

Що мається на увазі під лімітом кілометрів?

При оренді автомобіля, фахівці UP-STUDY рекомендують звернути увагу на межу кілометрів. У багатьох пропозиціях вказується максимальна кількість кілометрів, яку орендар може подолати протягом дня. Ця інформація особливо корисна для людей, які мають намір здійснити тривалий маршрут протягом короткого часу.

Необхідні документи та страхування автомобілів

Прокат автомобілів можливий тільки при пред'явленні необхідних документів. Щоб орендувати автомобіль, кожен кандидат повинен мати з собою водійські права та посвідчення особи (або інший документ, котрий підтверджує особу). Також знадобиться кредитна або дебетова карта, без якої зазвичай неможливо орендувати автомобіль. При розгляді документів, пов'язаних з прокатом, варто звернути увагу на те, що насправді покриває страхування автомобілів. Буває так, що страховка не покриває, наприклад, пошкодження коліс, які відбулися не на асфальтовій дорозі, а на колесах з подряпинами. Тому, варто уважно читати договір оренди і будь-які інші документи, які потрібно підписати під час взяття машини в оренду.

Отже, у громадян Польщі, гостей РП та нерезидентів, які проживають у даній державі на тривалій основі — є можливість при потребі орендувати транспортний засіб.

Здійснюючи оренду, можна укласти договір як з компаніями, які вимагають депозит, так і з тими, які не передбачають внесення заставної суми. Взагалі, проблем з взяттям машини в оренду не виникає, але, щоб уникнути непорозумінь, краще дуже уважно читати умови договору та страхування, щоб мати уявлення, хто та за який спектр ламання буде відповідати, у разі непередбачених ситуацій.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини