Авто за лічені хвилини — це майбутнє Любліна

1145
Facebook Twitter
Авто за лічені хвилини — це майбутнє Любліна

Смартфон з доступом в Інтернет, посвідчення водія, тс Ви можете подорожувати містом з комфортом. Carsharing тільки що прибув до Любліна. Які ефекти?

Не кожен житель Польщі, як громадянин, так нерезидент має у розпорядженні автомобіль. Не всім це потрібно, але є побутові ситуації, в яких без транспортного засобу не обійтися. У таких випадках раніше студенти, молоді фахівці, компанії, інші фізичні та юридичні особи зверталися до прокатних компаній. Тепер все може змінитися, адже набирає обертів Carsharing. Що потрібно для використання сервісу? Смартфон з доступом в Інтернет, посвідчення водія, тс Ви можете подорожувати містом з комфортом. Carsharing тільки що прибув до Любліна. Які ефекти?

Переваги оренди нового покоління

Варто відзначити, що клієнтам не потрібно турбуватися про те, де залишити автомобіль, думати про заправку, огляд та страховку. Carsharing не передбачає плати за паркування, це дешевше, ніж у таксі. Ви запускаєте додаток, входите у меню, вводите локацію, де бажаєте взяти авто та забираєте його. Гроші за його використання перераховуються з карти.

Транспорт за хвилини це майбутнє міст. Вже є експерти, які перевірили, як carsharing працює на практиці. Carsharing з'явився у Любліні наприкінці листопада минулого року. Сто гібридних Тойота Яріс заполонили вулиці цього польського міста. Панека — компанія, що пропонує такий тип оренди, набирає велику популярність.

Як carsharing працює та яким чином привести автомобіль у готовність до подорожі? Його основні клієнти?

Потрібно створити обліковий запис, де вводяться дані, надсилається фотографія посвідчення водія та номер картки. Інформація перевіряється компанією. Як тільки вона підтвердилася, можна скористатися однією з машин. Щоб визначитися з авто, увімкніть додаток на телефоні та виберіть машину, яку хочете орендувати. Коли цей пункт пройде, натисніть «почати оренду». У Вас є три хвилини, щоб подивитися, чи все у порядку — чи пошкоджений автомобіль, чи залишив попередній власник салон у належному порядку. Якщо це так, запускайте машину натисканням кнопки «Пуск».

Автомобілі зручні, та автоматична коробка передач — плюс. Ви можете зосередитися на водінні, практично без необхідності керувати транспортним засобом. Ви знайдете радіо хорошої якості, кабелі для зарядки телефону та тримач для смартфона у буфер обміну. Все, що потрібно водіям для комфортної подорожі.

Вартість поїздки на прикладі люблінських маршрутів? Основні клієнти сервісу?

Поїздка від центру до Ботаніка займає близько 10 хвилин. В один кінець сума витрат становить від 8 до 10 злотих. Більше, ніж квиток на автобус (3,20), але дешевше, ніж таксі (у межах 15-20 злотих). Якщо є попутник, можна вартість зменшити вдвічі або більше.

Слід додати, що комфортність пересування вище, ніж у громадському транспорті, та її можна порівняти з таксі. Ви можете залишити свою машину всюди, де це не заборонено. Не потрібно думати про придбання паркувального квитка. Автомобілі з гібридним або електричним приводом паркуються у зоні безкоштовно.

Зважаючи на такі переваг, сервіс набув популярності серед студентів, а також нерезидентів, які перебувають у Польщі на тривалих підставах. Перевезти покупки, швидко дістатися до ВНЗ або на важливу зустріч, відправитися при потребі за місто, — тепер це не тільки просто, але й у кілька разів дешевше.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY хотіли б підкреслити, що оскільки сервіс новий, є недоліки, наприклад, спочатку було мало машин у віддалених районах, також не завадило б у деяких транспортних засобах встановити автокрісла. Ряд переваг, таких як низька вартість поїздки та комфорт, все ще залишаються головними економічними факторами. Вам не потрібно витрачати від декількох до десятків тисяч злотих на свій автомобіль. Завдяки Carsharing, Люблін та інші польські міста можуть бути дійсно еко.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини