Audioriver Festival 2018: Ми знаємо всіх артистів та поспішаємо поділитися з Вами

8204
Facebook Twitter
Audioriver Festival 2018: Ми знаємо всіх артистів та поспішаємо поділитися з Вами

Audioriver Festival 2018, який очікують всі меломани не тільки Польщі, а й сусідніх держав, стане подією, що запам'ятається на довго, тому поспішайте придбати квитки.

Ми вже зустріли всіх виконавців, які будуть грати на Audioriver Festival 2018. Було оголошено, що 32 польських артисти відзначені честю закривати подію цього року. На фестивалі у Плоцьку, у всіх відвідувачів буде можливість почути, зокрема Розалі, Novikę [&] Mr.Lex, а також Michał Wolski Live. Audioriver Festival 2018, який очікують всі меломани не тільки Польщі, а й сусідніх держав, стане подією, що запам'ятається на довго, тому поспішайте придбати квитки, та вже у кінці цього місяця Вас чекає грандіозний фестиваль на мальовничому березі Вісли.

Схід. До музичної програми Audioriver приєднається сильне представництво Варшави, а саме: AGIM — один з найдосвідченіших продюсерів електронної музики; Піотр Бейнар — продюсер, ді-джей, звукоінженер, засновник Otake Records та 2529 KM, безумовно один з найбільш ексцентричних фігур на польській клубній сцені; Novikę[&]Mr.Lex — дует, присутній на клубній сцені протягом багатьох років, який вже засвітився у всіх куточках країни та на великих фестивалях, а також багато достойних представників столиці. Серед артистів зі столиці очікується виступ Foxall, новий проект двох продюсерів та діджеїв, Мартіна Чумовича (Cocolino) та Пола Сова (Sovinsky).

Південь Польщі. Серед гостей з Кракова будуть: Олівія, яка грає суворе та темне техно, плавну кислоту, глибоке електро, домашні звуки та є співзасновницею культового клубу Radar; Томас Лангнер b2b Lucjan — їх загальні роботи багатьма клабберами пам'ятаються, як нескінченні розповіді та незамінні акценти на хороших культових подіях на півдні Польщі.

Meg та Discox — два різних персонажі у поєднанні із загальною пристрастю та любов'ю до музики, яка перетворилася, останнім часом, у глибокі мелодійні звуки зі східними акцентами та свіжою, позитивною енергією, котра надається громадськості.

З південної Польщі до Плоцька приїде Куба Сойка — продюсер та музикант з Мисловіце, один з провідних представників польської електронної сцени. Широкий спектр музичних навичок буде представлений під час надзвичайно жвавих та динамічних живих виступів, та з допомогою своєї роботи, він хоче спонукати людей шукати нові звуки та хорошу естетику у музиці. Спочатку, він був пов'язаний зі звуками навколишнього середовища, downtempo, пізніше записав музику у стилі Детройт техно, deep house, acid house, minimal, tech-house та джаз майбутнього. Його останні, більш джазові та душевні твори з'явилися у чиказькому лейблі Mathematics Recordings.

Вроцлав представить: An On Bast — композитор та продюсер електронної музики, активний протягом останніх 10 років на міжнародній клубній та експериментальній сцені. Також варто очікувати Deep Depot — проект, заснований Norf, Alda та Jah, які говорять про себе: «Один з них — старий кислотний фермер, інший виріс на панку та мав епізод drum[&]bass, а третій знайомий з нотами кожного номера Майка Олдфілда».

Познань-Берлін, або Захід. Серед артистів, яких можна буде побачити з цих куточків, варто відзначити: Audioriver, KVSN. Розалі, яка родом з Берліна, але більшу частину свого життя вона провела у Познані. У своїй музиці вона змішує натхнення зі звуком американського R[&]B та хіп-хопу, з пристрастю до нової електроніки. Після чергових чудових пісень та концертів по всій Польщі у 2018 році, нарешті, з'явився дебютний альбом Rosalie, озаглавлений «Flashback», який був номінований на Fryderyk 2018 у номінації «фонографічний дебют року».

Північ Польщі буде представлений Vacos Malcolm — електронним музичним дуетом, створеним Лукасом Зеленським (VACOS) та Вільямом Малкольмом (NIGHTRUN87). Прем'єра дебютного альбому «Lost Reflections» відбудеться у кінці 2018 року.

Концерти:

Дата: 27-29 липня 2018 року

Місце: Плоцьк, пляж на Віслі

Квитки:

одноденні квитки — від 170 PLN

2 дні — від 280 PLN

Audioriver Camp — кемпінг — від 149 PLN

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини