Audioriver Festival 2018: більше сюрпризів !!!

7190
Facebook Twitter
Audioriver Festival 2018: більше сюрпризів !!!

Даний захід обіцяє бути незабутнім не тільки для поціновувачів музики, особливою електро, але і для всіх учасників, оскільки передбачаються різні конкурси, розважальні програми у рамках фесту.

Audioriver Festival 2018 стрімко наближається. 27-29 липня 2018 у Плоцьку, Республіка Польща, гратимуть зірки електронної музики. Подивіться, що підготували організатори у цьому випуску. Даний захід обіцяє бути незабутнім не тільки для поціновувачів музики, особливою електро, але і для всіх учасників, оскільки передбачаються різні конкурси, розважальні програми у рамках фесту. Як завжди, більшу частину відвідувачів Audioriver Festival складуть студенти польських університетів, але, крім цієї категорії можна буде зустріти іншу польську молодь, а також гостей з різних європейських держав.

Шість та три

Шість є нічною частиною Audioriver. У цьому році, не менше, та не більше — цілих шість сцен. Кожен шанувальник фестивалю знає, де знайти головну сцену, яка є центральною та найбільшою, а також оточена найбільшою кількістю глядачів. Треба визнати, що на головній сцені завжди присутні найбільші зірки жанру з країни та з-за кордону, а також великі сценічні проекти. Circus Stage також ніколи не може скаржитися на відсутність аудиторії та славиться Maceo Plex або Pan-Pot. І ще раз серця учасників будуть зламані звуками, оскільки, ось уже кілька років найбільша феєрична барабанна та басова сцена у Польщі — гібридний намет — чекає всіх людей. Ви здогадуєтеся, що приховано під трьома? Так, це три нові сцени фестивалю — сцена спалювання, Kosmos та True Music Stage у новому розташуванні та місці. Варто зазначити, що програма Burn Stage, яка представляла щорічно частину фестивалю на ринку Плоцька протягом двох років, між тим, з поточного року стане доступна для перегляду на річці Вісла.

Шістдесят два, два та сорок

Шістдесят два — так багато артистів оголошено на даний момент. Може здатися, що це занадто багато для трьох днів святкування, але кожен день на електронну пошту організаторів, у коментарях на Facebook та Instagram, учасники запитують, чи всі артисти візьмуть учасники, яких потенційно планується побачити, а також скільки їх буде оголошено. Тому — буде два. Скільки іноземних артистів? Дюжина або близько того. І всіх разом? Понад сорок.

У зв'язку з цим, згадаймо, оголошених раніше артистів: Adriatique, Alegria b2b Artiztix, Amelie Lens, AnD live, andhim, Antigone b2b Francois X, Architectural, Arnaud Le Texier, Ben Klock, Be Svendsen, Bjarki, Bonobo live, Break, Catz 'N Dogz, Claptone, Current Value, Deas, DLR, Doc Scott, Dr. Rubinstein, Fabio [&] Grooverider, Fred V [&] Grafix live, Gemini Brothers, Giorgia Angiuli live, Gorgon City live, Helena Hauff, Honey Dijon, Jan Blomqvist [&] Band, John Talabot, KAMP!, KeCzuP, L 33, Lee Burridge, Leon b2b Glasse, Lewis Fautzi, Living Plastic, Macbeat, Maceo Plex, Maribou State, Matrix [&] Futurebound, MJ Cole, Monolink live, Neverafter, Nicky Blackmarket feat. MC Fatman D, Pan-Pot, Patife, Radicall, Raidho, Rampue live, Richie Hawtin CLOSE, T A K A live, Tommy Four Seven, Toronto Is Broken, Ulterior Motive, Vessels, Viken Arman live, Woo York live, Zed Bias feat. Slay.

Один

Цей самотній зрештою — це, не що інше, як усього лише початок продажу одноденних квитків. Всі охочі можуть знайти їх на сайті www.audioriver.ebilet.pl та у магазинах Empik. Є також дводенні квитки на продаж — якщо Ви дбаєте про те, щоб провести прекрасні липневі дні та ночі на пляжі Плоцька, ми радимо Вам не чекати до останнього моменту. У минулому році триденні квитки були розпродані 10 липня.

Концерти:
Дата: 27-29 липня 2018 рокуМісце: Плоцьк, пляж на Віслі

Квитки:— одноденні квитки — від 170 PLN— на 2 дні — від 280 PLN— Audioriver Camp — кемпінг — від 149 PLN

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини