Академія маркетингу Henkel — увійдіть у світ FMCG!

7306
Facebook Twitter
Академія маркетингу Henkel — увійдіть у світ FMCG!

Schwarzkopf, Syoss, Fa, Persil, Silan, Pur, Ceresit — ці та багато інших брендів вже не одне десятиліття міцно сидять у свідомості покупців, як синонім якості та доступності.

Schwarzkopf, Syoss, Fa, Persil, Silan, Pur, Ceresit — ці та багато інших брендів вже не одне десятиліття міцно сидять у свідомості покупців, як синонім якості та доступності. Громадяни Республіки Польща та інших країн уже знають деякі бренди Henkel, але тепер, у студентів польських університетів та інших зацікавлених осіб з'явитися можливість якомога більш детально вивчити пропозиції, які представлені на ринку! Даний захід буде не тільки корисним, а й вкрай цікавим, оскільки в ньому візьмуть участь як локальні представники сфери маркетингу, так і експерти міжнародного масштабу.

Академія маркетингу Henkel являє собою серію практичних семінарів, які орієнтовані на студентів, зацікавлених у роботі у відділі маркетингу. Якщо Ви пов'язуєте своє майбутнє з промисловістю FMCG, захід націлений саме на Вас! Перший тренінг буде стосуватися створення нового продукту — від концепції до введення на ринок. Наступні передбачають огляд різних стратегій та концепцій реалізації продуктів на різних ринках та цільових сегментах.

Чому варто відвідати даний захід?

Перше, та найголовніше, у всіх учасників з'явиться унікальна можливість отримати практичні знання: навчитися розробляти новий продукт на основі недавно представлених інновацій Henkel. Також, вдасться дізнатися про процес створення нового продукту: пошук натхнення, розробка концепції, етапи тестування та маркетинговий аналіз, а також про розробку пакета запуску продукту для місцевих ринків.

Всім учасникам буде надана можливість:

1. Перевірити отримані раніше знання, взявши участь у практичних прикладах.

2. Зустрітися з лідерами галузі FMCG та поспілкуватися у приємних обставинах на хвилюючі теми, щодо розвитку даної галузі.

3. Отримати сертифікат, що підтверджує участь у заході, який складе додаткові переваги при проходженні співбесіди.

4. В якості учасника, з'явиться пріоритет у процесі найму Henkel.

Дата та час проходження заходу

Академія маркетингу Henkel відбудеться 12 квітня 2018 роки (четвер) о 11: 00-15: 00 у Професійної академії Шварцкопфа на вул. Postępu 18B у Варшаві.

Для участі у заході необхідно всього лише:

1. Відповісти на питання: Для чого хотілося б взяти участь у навчанні «Створення нового продукту — від концепції до ринку».

2. Відправити своє поточне резюме на: natalia.zabojszczyk@henkel.com (з положенням про згоду на обробку персональних даних) у заголовку електронної пошти, ввівши: Henkel Marketing Academy.Заявки від потенційних учасників приймаються до 9 квітня 2018 року.Варто зауважити, що даний захід не є єдиним у своєму роді, але обіцяє бути дуже цікавим та корисним. До слова, студентам польських вищих навчальних закладів, для отримання повноти освіти, необхідно брати участь у всіх подібних проектах, а також у ярмарках вакансій та відкритих бізнес зустрічах. Це відкриє нові можливості, дозволить знайти підробіток, завести корисні знайомства, перейняти досвід експертів різних сфер діяльності. Дуже частою практикою є те, що студенти знаходять своїх майбутніх роботодавців саме на ярмарках та заходах такого роду. Так відбувається тому, що в обох сторін з'являється шанс поспілкуватися в неформальних обставинах, поставити хвилюючі питання, дізнатися, як можна більше інформації не тільки з приводу прямих обов'язків, а й щодо трудового колективу. Також, корисним є прийняття участі у програмах міжнародного обміну студентами та інших проектах мобільності. Будь-яка позавузовска активність зробить Вас більш конкурентоспроможними в очах роботодавця та відкриє більше дверей, що дозволить вибрати те місце роботи, яке підходить саме Вам та допоможе повністю розкрити свій потенціал.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини