Академія аналізу 2019 — зареєструйте свою команду до 24 березня!

5645
Facebook Twitter
Академія аналізу 2019 — зареєструйте свою команду до 24 березня!

Конкурс призначений для всіх студентів, які бажають мати справу з щоденними завданнями ринку аналітики, а також орієнтований не тільки на вибір кращих, але й на ознайомлення з предметом капіталовкладень.

Академія аналізу (Akademia Analiz) — це конкурс, організований Асоціацією студентського капіталу прибутку (PROFIT), що діє в Економічному університеті у Познані (niwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu) у співпраці з Dom Maklerski INC SA, SpeedUp Venture Capital Group, CMT Advisory та Maklers.pl. Конкурс призначений для всіх студентів, які бажають мати справу з щоденними завданнями ринку аналітики, а також орієнтований не тільки на вибір кращих, але й на ознайомлення з предметом капіталовкладень. Змагання розділене на два етапи, в яких візьмуть участь команди з двох чоловік.

Під час 4-тижневої боротьби, учасникам треба буде розв'язати два тематичних дослідження. Перше буде присвячене ситуаційному аналізу, а друге — фінансовому та оцінковому. Для участі у змаганні потрібно зареєструвати свою команду з двох чоловік на офіційному сайті події www.akademiaanaliz.sknprofit.pl. Випадок ситуаційного аналізу буде вирішуватися першим. У ньому будуть розглянуті питання, пов'язані з аналізом інвестиційного проекту у напрямку його ринкової ситуації. У цьому раунді учасники повинні продемонструвати здатність отримувати інформацію та порівнювати різні бізнес-моделі. Презентація та лекція для туру № 1 будуть випущені 9 квітня. Також будуть надані всі рекомендації щодо предмета справи та шляхи її вирішення, на яку учасники повинні витратити два тижні. Другий тур пройде аналогічно. 18 квітня буде опублікована ще одна презентація та лекція, присвячена аналізу фінансового становища підприємства та оцінці його вартості. Цей випадок зажадає від учасників вмілого представлення обґрунтування використовуваної моделі.

Для забезпечення конкуренції серед школярів конкурсні завдання будуть супроводжуватися матеріалами з теорією, необхідною для вирішення завдань.Студентів також будуть підтримувати відкриті лекції, на яких фахівці розкажуть про конкретні проблеми та вебінари, пов'язані з даними раундом завдань. Записи будуть доступні протягом усього періоду конкурсу, котрий залишиться, на каналі YouTube Академії аналізу.Команди можуть бути зареєстровані на www.akademiaanaliz.sknprofit.pl до 24 березня 2019 року. Точний розклад можна прочитати на сайті конкурсу або у Facebook: www.facebook.pl/akademiaanaliz.Титул «Майстра навчання 2019 року» та привабливі призи для трьох кращих команд будуть представлені на фінальному гала-концерті 8 червня 2018 року. Цьому року: 1-й тур: 9 квітня — 22 квітня, 2-й тур: 23 квітня — 12 травня.

Нагороди для команд

— 1-е місце — 1500 злотих, двогодинний Plantwear, двократний доступ до аналітичного інструменту EquityRT на 6 місяців, 2-годинні консультації у Познані в офісі патрона з інвестиційних тем, 2-річна передплата на Guardian Investor's, призи за матеріали.

— 2-е місце — 500 злотих, 2-річна передплата на Опікуна Інвестора (Opiekuna Inwestora), матеріальні призи.

— 3-е місце — 500 злотих, 2-річна підписка на Опікуна Інвестора (Opiekuna Inwestora), матеріальні призи.

— 4-е та 5-е місце — матеріальні призи.

Конкурс підтримується багатьма патронами, серед яких варто відзначити: портал Investor's Guardian! Investor's Guardian — портал, який пропонує доступ, серед іншого, до інструментів, що допомагають інвестувати у ринок відповідних фондів, а також до готових інвестиційних стратегій.

Варто відзначити, що він допомагає створювати свої власні стратегії, навчає та надає знання, спрямовує та підтримує в інвестуванні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини