Академічний ярмарок вакансій — участь в безкоштовних тренінгах та семінарах!

7044
Facebook Twitter
Академічний ярмарок вакансій — участь в безкоштовних тренінгах та семінарах!

В найближчому часі, учні з Лодзі, Республіка Польща матимуть унікальну можливість зустрітися з багатьма роботодавцями, а також взяти участь в безкоштовному навчанні та семінарах.

В найближчому часі, учні з Лодзі, Республіка Польща матимуть унікальну можливість зустрітися з багатьма роботодавцями, а також взяти участь в безкоштовному навчанні та семінарах. Все це відбудеться в наступному, тринадцятому виданні Академічного ярмарку вакансій, який відбудеться 25 квітня 2018 року у Hala Expo-Łódź по вулиці Політехніки, 4 у місті Лодзі. Заходи такого роду допомагають студентам польських університетів, а також випускникам та молоді поспілкуватися з потенційними роботодавцями, завести нові корисні знайомства та просто провести час не тільки з користю, але й з великим задоволенням та інтересом.

Основною метою ярмарку є безпосередня можливість прямого контакту між студентами та вітчизняними або іноземними роботодавцями. Така зустріч дає прекрасну можливість отримати інформацію про очікування та вимоги роботодавців до майбутніх співробітників та дізнатися про організаційну культуру конкретного підприємства.

Як і щороку, АЯВ (ATP) був найбільшою подією такого типу у Польщі. Його відвідали близько 17 000 студентів та випускників, які могли вибирати з 120 пропозицій.

Варто зауважити, що, як і студенти мають можливість придивитися та частково зрозуміти вимоги роботодавців, так і в свою чергу роботодавці, в ході спілкування з потенційними працівниками, отримують уявлення про те, що бажають отримати майбутні співробітники та який діапазон обов'язків від них можна вимагати на первинних та наступних етапах.

Крім того, в день проведення ярмарку, організатори дозволять всім зацікавленим сторонам брати участь у безкоштовних тренінгах та семінарах, що проводяться експонентами. Це унікальна можливість розвивати особисту та професійні компетенції.

Організаторами тринадцятого видання Академічного ярмарку вакансій виступатимуть: Лодзинський технологічний університет, Лодзинське відділення, Фонд медичного університету Лодзі (FUMED), Академічна кар'єра Медичного університету Лодзі (ABK UM), Рада європейських студентів PŁ (BEST PŁ), Кар'єрне бюро Лодзинський технологічний університет (BK PŁ), Студентська мережу Erasmus — Європейська молодіжна біржа Łódź (ESN-EYE Łódź), Наукове коло управління людськими ресурсами (досвід KN ZZL).Спонсорами є такі компанії: ABB, Ericsson, Euroglas, Exaco, Tubądzin Group, Pracuj.pl, Procter [&] Gamble, Transition Technologies PSC.

Організатори сердечно запрошують всіх охочих студентів польських університетів взяти участь у даному заході, а також рекомендують заздалегідь ознайомитися з поточною пропозицією Akademickich Targów Pracy 2018.

Чому захід Akademickich Targów Pracy проходить у Лодзі? Передмова

Лодзь — один з найбільших наукових міст Польщі. У межах своїх кордонів, він зібрав багато університетів, як державної, так і приватної форми власності. Вони володіють відмінним рівнем навчання. Випускники лодзінських ВНЗ відрізняються своєю творчістю та відкритістю до нових викликів. Вони готові вирішувати складні завдання бурхливого та постійно мінливого ринку праці, а також отримувати та обробляти величезні обсяги інформації. Студенти даних освітніх структур розвивають свої навички на численних стажуваннях, практиках та семінарах, організованих місцевими підприємствами або державними установами.Навчаючи так багато видатних студентів, Лодзінський технологічний університет разом з Управлінням міста Лодзь вирішили організувати спільний Академічний ярмарок вакансій (АТР). Навіть в першому виданні взяло участь багато організаторів та студентів, та тепер — цей захід став доброю традицією, яка з кожним роком все набирає обертів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини