Університети Лодзі, Польща. Де вчитися в Лодзі?

7410
Facebook Twitter
Університети Лодзі, Польща. Де вчитися в Лодзі?

Понад сімдесят відсотків українських школярів випускних класів мріють вчитися в Польщі, та, на сьогодні, це реальніше, ніж здається на перший погляд.

Понад сімдесят відсотків українських школярів випускних класів мріють вчитися в Польщі, та, на сьогодні, це реальніше, ніж здається на перший погляд. Такий вибір обумовлений можливістю отримати європейський диплом високої якості, за помірною вартістю, а також навчатися в атмосфері, в якій з'єднується минуле з майбутнім. Серед безлічі міст Республіки Польща, варто обирати найперспективніші, які знаходяться в західній частині країни. Але, якщо Ви бажаєте поєднати гарне навчання з щоденними фестивалями, то Вам слід віддати перевагу саме Лодзі. Так, дійсно, крім навчального процесу, тут є де розважитися, дізнатися щось нове, та завести друзів різної національності, адже щорічно в місті проходить, крім інших фестивалів, свято чотирьох культур. Що стосується навчання, то серед 27 вищих навчальних закладів державного та приватного типу, кожен зможе знайти той напрямок, який буде до душі.

Якому ВНЗ віддати перевагу обираючи Лодзь?

Якщо Ви віддаєте перевагу саме цьому місту, то варто ґрунтовно підійти до питання вибору університету. По-перше, від цього залежить, наскільки буде цінуватися диплом роботодавцями, та, як наслідок, чи зможете Ви швидко працевлаштуватися. По-друге, потрібно, щоб обрана установа вищої освіти займала високу позицію в рейтингу, відповідала співвідношенню ціна/якість, мала великий вибір спеціальностей та була перспективною для українських та інших іноземних абітурієнтів. Виходячи з перерахованих параметрів, в цьому місті варто віддати перевагу Академії Соціальних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi). Прекрасний ВНЗ, який має понад двадцять років досвіду в наданні послуг освіти, та займає друге місце серед недержавних університетів в загальнопольському рейтингу.

Польські абітурієнти вважають його еталоном освіти, та тепер, він широко відкриває двері й для українських студентів, пропонуючи знижки, про які можна дізнатися в наших представництвах. Піклуючись про своїх студентів, у ВНЗ організовані гуртки за інтересами, а також для хвацьких та старанних, існує Бюро Кар'єри. Через те, що польське законодавство з 2015 року переглянуло свої погляди про працевлаштування іноземців, тепер будь-який студент може знайти собі легальний підробіток під час навчання, в чому й допомагає дане бюро.

Як визначитися з вибором перспективного міста для навчання?

Як раніше згадувалося, найперспективнішими для українців є такі міста як: Вроцлав, Варшава, Познань і Щецин. Ці міста своїм розміщенням та наповненістю, створюють ідеальні умови як для отримання освіти, так і для гарного працевлаштування не тільки на території польської республіки, а й за кордоном. Саме в них зосереджені культурні, дослідницькі, підприємницькі, наукові та логістичні центри. Також, безліч головних офісів знаходяться у Вроцлаві та столиці, що може допомогти Вам при виборі місця для проходження стажування та подальшого влаштування на роботу. Для того, щоб швидко та успішно побудувати блискучу кар'єру, варто обрати один з перерахованих ВНЗ:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу.

2. Академію Фінансів і Бізнесу Вістула.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві.

4. Університет Банківської Справи в Познані.

5. Академію Суспільних Наук.

З отриманої і викладеної інформації випливає, що навчання у ВНЗ Лодзі буде пізнавальним та цікавим, але менш перспективним, ніж, наприклад, у Вроцлаві, через низку перерахованих вище факторів. Але, бажаючи вчитися саме тут, варто віддати перевагу Академії Соціальних Наук, в якій вартість навчання починається від 857 євро, але якість при такій платі на належному рівні. Також, зверніть увагу, що, вибираючи лодзійску освіту, Вам ніколи не буде нудно, адже це місто — місце фестивалів та свят.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини