AGH run 2019 — інформація про подію

5621
Facebook Twitter
AGH run 2019 — інформація про подію

8 червня 2019 року відбудеться чергове видання 7-річної ініціативи. Захід спрямований на пропаганду здорового способу життя та інтеграції студентів, жителів Кракова та любителів бігу з усієї Польщі.

8 червня 2019 року відбудеться чергове видання 7-річної ініціативи. Біг AGH організований Фондом AGH, Академічною спортивною асоціацією AGH та Школою фізичного виховання та спорту. Захід спрямований на пропаганду здорового способу життя та інтеграції студентів, жителів Кракова та любителів бігу з усієї Польщі. Крім того, завдяки співпраці з фондом DKMS будуть порушені важливі теми, такі як порятунок пацієнтів з лейкемією та іншими видами раку крові.

Маршрут був визначений відповідно до правил, викладених у керівництві PZLA. Стартова відстань від фінішної лінії — нижче половини маршруту (відстань = 0 метрів), різниця у висоті Мета щодо старту становить 0 метрів (максимум — 10 метрів), відкаліброваних вимірювальним колесом.

Траса змагання традиційно починається та закінчується в AGH, проходить через вулицю Реймонта (Reymonta), потім вздовж вулиці Реймана (Reymana), потім навколо Блоня (Błoń) — повернення на вул. Реймонта через Реймана.

Як взяти участь у 7 виданні заходу?

Учасниками AGH UST можуть бути особи, яким станом на 8 червня 2019 року буде більш ніж 16 років (для участі у перегонах не обов'язково бути студентом AGH). Неповнолітнім претендентам необхідно отримати та надати письмову згоду своїх батьків або законних опікунів. Обмеження за часом 1 година 30 хвилин на відстані 10 км, 45 хвилин на відстані 5 км.

Реєстрація відбудеться в офісі конкурсу 6-8 червня. Стартовий внесок становить 80 злотих. Офіс змагань буде розміщений у «Фонді AGH» 6 та 7 червня (вулиця Шармовецького (Czarnowiejska) 50b/2), 8 червня в «AGH Day» (тенісні корти на вулиці Ростафінського (Rostafińskiego)).

Стартові пакети будуть випущені 06 та 07.06.2019 (четвер, п'ятниця) у саду книжкового клубу-магазину Microscup (вулиця Шармовецького 50b, 30-054 Краків) з 9:00 до 15:00.

Також вони будуть доступні у день змагань за адресою вул. Ростафінського 2 (площа дня AGH), з 11.00-15.00.

Час 15.00 08.06.2018 є остаточним часом закриття змагального офісу. Люди, яким не вдасться отримати стартовий пакет до 15.00, не будуть допущені до участі у конкурсі.

Нагороди, на які можуть претендувати учасники

Кожен учасник, який закінчить перегони у відведений час, отримає пам'ятну медаль. Переможці у категоріях OPEN та AGH на дистанціях 5 та 10 км в окремій класифікації чоловіків та жінок отримають наступні грошові призи:


  • 1 місце — 200 зл
  • 2 місце — 150 зл
  • 3 місце — 100 зл


  • 1 місце — 250 зл
  • 2 місце — 200 зл
  • 3 місце — 150 зл

Нагородження заплановане приблизно на 18:00.

Додаткова інформація про захід

Змагання AGH відбудеться 8 червня 2019 року о 16.00. Початок та закінчення буде проходити на вул. Реймонта 23 (на території ливарного факультету AGH). Змагання будуть організовані у рамках святкування Дня AGH на дистанціях 5 та 10 км. Почесний покровитель бігу: AGH Університет науки та технологій у Кракові. Подія проходить під патронажем Jego Magnificencji prof. dr hab. inż. Tadeusza Słomki.

Організатор забезпечує відновлювальне харчування після перегонів. Для цього потрібно відвідати намети громадського харчування на вул. Ростафінського.

Кожен учасник зможе скористатися депозитним сейфом. Організатор не несе відповідальності за предмети, залишені на депозиті. Їх розташування на території Спорт AGH.

Можна скористатися роздягальнями та душовими — Університет науки та технології AGH (вул. Пястівська, 26).

Організатори люб'язно запрошують всіх охочих взяти участь у забігу. Це незабутні емоції та спогади. Приходьте з друзями та проводите цей час активно, весело та корисно!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини